PCC (2) W piątek wartość samochodu u Pani w okienku na sali obsługi 27.000 zł. w... Sylwia Zszokowany (2) Po dość długim czasie zagiściłem dziś w Urzędzie i przeżyłem szok, nie dość... Mile zaskoczony Zaświadczenia (2) Jeżeli chcemy coś załatwić w tym urzędzie najeży mieć przynajmniej 2 godziny... Katarzyna
j.che - opinia (4) Bylem tam kilka razy z powodu spadku. Zawsze kolejki a czasu stać nie ma. Ta... j.che Stefan - opinia (1) Masakra. Przychodzisz bierzesz numerek, masz wezwanie do okienka, a pani Cię... Stefan Brak kompetencji w przypadku kryptowalut (3) Brak kompetencji w przypadku kryptowalut. Będą karać i wymagać bez... Marcin Problemy z połączeniem telefonicznym (2) Jak to możliwe, żeby nie można było dodzwonić się do państwowego urzędu??... Podatnik Księgowość (1) Duży plus dla urzędu za tak miłego i cierpliwego pracownika z księgowości.... Zadowolony klient wzór urzędnika (1) W sierpniu tego roku odziedziczyłem w spadku mieszkanie po mojej Mamie... jan sobuś Przesympatycznie (2) Pani Beata Krupińska okazała się przesympatyczną, uprzejmą, uśmiechniętą,... Małgorzata Pani Beata Krupinska (1) Chcialabym podziekowac Pani Beacie Krupinskiej za pomoc, nieslychana... Dorota Nowacka Wspaniala Pani Urzednik (1) Chce podziekowac Pani Beacie Krupinskiej za pomoc mnie i mojemu... Gabriela Goralewski Podatek od kupna samochodu (1) Chciałbym podziękować przesympatycznej i bardzo miłej Pani, która zajmuje się... Sebastian Miłe zaskoczenie (1) Jestem bardzo miłe zaskoczona podejściem Pań w urzędzie.Mialam kontakt z... Alex zaświadczenie (1) Dzwoniłam dzisiaj odnośnie wystawienia zaświadczenia na którym mi bardzo... linda Urzędnik z wielkim sercem (1) Bardzo serdecznie chcielibyśmy podziękować Pani Beacie Krupinskiej za pomoc w... Hanna z Hamburga Pozytywne zaskoczenie. (1) Po ostatniej wizycie w Pierwszym Urzedzie jestem mile zaskoczony. Pani, ktora... Sebastian Jestem mile zaskoczona.. (1) Obsługą, pomocą, nastawieniem do petenta. Załatwiałam sprawy spadkowe i Panie... Katarzyna Akcyza za sprowadzony samochód (1) Chciałam dzisiaj opłacić akcyzę za auto, które przywiozłam dla siebie, nie na... Ewa zaświadczenie / podatek od darowiz (1) załatwienie sprawy w wydz podatku od darowizn wydłwało się beznadziejne ...... JN