XXI wiek (1) Minęło 10 miesięcy od wprowadzenia możliwości złożenia deklaracji przez... Petent z okręgu Wzorowo! (1) Najlepszy US z jakim miałem w życiu do czynienia (a było ich 7). Okazuje... Robert Zawsze pomocni (1) II US w Gdyni to wzór podejścia urzędasów do petenta. Prowadzę DG i wiele... Petent
PANIE Z VAT - KOSZMAR (1) WITAM WSZYTSKICH. WYSTAPIŁEM O ZWROT NADPŁATY VAT. PANIE OSŁUGUJĄCE TEN... PODATNIK Oby w całej Polsce tak urzędy wyglądały (1) Nic złego nie mogę powiedzieć. A co dobrego to trzeba samemu ocenić najlepiej... Thormund Opinia uważnego obserwatora. (1) Łażą bez celu po obiekcie a interesanci czekają. Wiem ze Panie z niektórych... obywatel Najlepszy Urząd Skarbowy w Trójmieście (1) na codzień mam kontakt z wieloma urzędami skarbowymi, ale w tym jest miła... wojtek A jednak..:-) (1) Nieprawda:) można załatwic przez telefon, oczywiście sprawy, które przez... krzysia OK (1) Kilka razy załatwiałam różne sprawy i muszę przyznać, że jestem bardzo... Sylwia Uwaga na NIP-3 (1) W US w Sopocie bardzo czepiają się 30-dniowego terminu aktualizacji danych... Rumcajs