Wszystko OK !! (2) Pracownicy pomocni. Nigdy nie spotkalem sie by stac w kolejce pol dnia,... zadowolony Sopocianin Fachowa i miła obsługa (1) Jestem mile zaskoczona obsługą Skarbówki. Pan ochroniasz jak i panie tam... bobek petent - opinia (1) jestem zażenowana, Pani "urzędniczka" na prośbę o pomoc w... petent
Jachu - opinia (2) NO takiego wystawiania sobie not to jeszcze nie widzialem. PRosze przeczytac... Jachu słabo (2) Dzwonię od kilku dni i nikt nie odbiera :/ Obsługa słaba, niby mili ale... benti Pisk zamiast porady (3) Nie mialam szczescia dodzwonic sie wiec nie moge sie wypowiedziec na temat... Monika Jolanta - opinia (2) Bardzo miła i pomocna obsługa. Jolanta Miło, szybko, sprawnie (1) Dostałem się bez kolejki - w środę ok 16.00. Pani w okienku bardzo miła i... T. OBSŁUGA (1) Urząd wydaje się z roku na rok bardziej sympatyczny. Stare zołzy odeszły a... Gall Niespodzianka (1) 4 kwietnia byłem złożyc zeznanie roczne i muszę przyznać, że zostałem mile... zadowolony jest ok (1) PAni na "recepcji" uwaznie wysłuchała mojego problemu a później przełączyła... sonepar Załatwienie sprawy w czasie składania zeznań podatkowych (1) Potrzebowałem podskoczyć do US w celu złożenia kilku zapytań ( niestety... Michał odpowiedż mailem zazwyczaj jest szybka (1) ale żeby nei mieć własnej strony internetowej w XXI wieku to porażka retrom Dno (2) Jak można nie mieć swojej strony internetowej. Co za zaścianek Oburzony Pozytyw (1) Jak poprawić czas oczekiwania to będzie 5:-) Mario Do "x" (1) Urząd skarbowy nie jest od interpretacji przepisów tylko od wykonywania.... taxpayer rzeczowo i na temat (1) zostałam dzisiaj bardzo dobrze poinformowana. rzeczywiście trzeba było... G K jEDEN Z LEPSZYCH URZĘDÓW W POLSCE (1) Jeden z porządnych urzędów miła obsługa i pomoc oczywiście w granicach prawa... madin Świetny specjalista (1) Pan mnie przestraszonemu nie mającego zielonego pojęcia o sprawie cierpliwie... Maciej opieszałość (5) skandal aby czekać na zwrot nadpłaty cały miesiąc! adam