polecam (1) polecam -szybka i dobra informacja przez telefon-informacja ogulna tata dział darowizn super (1) Telefonicznie uzyskałem pełną i kompetentną odpowiedź w ww, dziale od... drrr Ogolnie swietny urzad (2) Jak tam jestem mile panie dobra informacja ale od 2 dni dzwoni do mnie facet... Fam
nadgorliwość gorsza od faszyzmu (1) nie pierwszy raz zostałem wezwany do urzędu i jak zwykle Pani Z.R. chcąc mi... Jerzyk Gdybym tylko mógł, omijałbym z daleka ...... (1) Ile razy prosiłem o pomoc w interpretacji przepisów tyle razy nie otrzymałem... x DODZWONIĆ (1) SIE TAM NIE MOZNA Z WYJATKIEM CENTRALI OCZYWIŚCIE, BO W POKOJACH NIKT... RAF rozmowa telefoniczna na 6! (1) dzwoniłem przed chwilą i pani na linii była bardzo miła i pomocna :) ja zadowolona (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym urzędem. wszyscy są bardzo... Aneta Czy ktoś pracuje? (1) Dziwię się euforii w jaką popadają autorzy wypowiedzi nt IUS Gdynia. Ja... Barbara Absolutnie zadowolony (1) Mam porównanie z kilkoma urzedami z Warszawy, Poznania i Bydgoszczy.... Krzysztof Absolutnie genialnie (2) Jestem szalenie zadowolony, że jestem w obszarze tego urzędu. Po prostu... Darek kontakt telefoniczny (2) Pani odebrała po 3 sygnałach, przełączyła mnie do odpowiedniego wydziału,... Joanna Bardzo dobrze! (1) Jestem zaskoczona wręcz szybka odpowiedzią na mojego (wydawało sie banalnego)... bacha79 PARANOJA (2) Ostatnio rejestrowałem firmę i przyszedł czas na ułożenie spraw z US.... JJ Szybko, Sprawnie i na Temat (1) Dla mnie super. Szybko i na temat. Nawet kierownictwo angażuje się w... Malbork Naprawdę nieźle ;) (1) Jestem bardzo zadowolona z telefonicznej obsługi w US w Sopocie . Pani bardzo... sopocianka Brak wykazu numerów wewnętrznych (2) Po uzyskaniu połączenia słyszymy: "..... proszę tonowo wybrać nr wew lub... Artur yucano - opinia (2) Parę dni temu złożyłem wniosek o wydanie zaświadczenia. Pani na sali... yucano Jestem zadowolony z tego urzędu. (1) bardzo merytoryczna i kompleksowa informacja zarówno telefoniczna jak i na... michał Rewelacja :) (1) Wszystkie informacje mnie interesujące otrzymałam telefonicznie. Pani... kasia