oczekiwanie na zwrot podatku:-( (1) 1)Po co każą wybierać numer wewnętrzny skoro nie można się dowiedzieć jaki... grzegorz62 Opinia (1) Składałam pare rodzinnych PITów za 2010. Dziś kolejka była "gęsta". Sala na... 2podatnicy telefonicznie (1) ogólnie mam raczej pozytywne doświadczenia z tym urzędem... dziś jednak... ania
podatnik z Loch Ness - opinia (1) Mają klimę, krzesełka i miłe panie. Czego chcieć więcej? ;) podatnik z Loch Ness godziny otwarcia (2) przynajmniej jeden dzień w tygodniu kasy powinny być czynne dłużej np do 18. steve Super (1) wszystko super!!! trochę kolejki nieraz, ale jak się już człowiek doczeka... Kinga petent? (1) Ludzie, skończcie z tym okresleniem "petent", bo mam wrażenie, że wszystkie... Maria masakra (1) widze ze ma pani taki sam problem jak ja ... moja znajoma oddala tydzien... marta zmiany są:) (2) rozmowa telefoniczna bardzo miła choć fachowiec który wymyślił powiadomienie... Michail :) (1) A ja widać mam szczęście bo zawsze wszystko załatwiam od ręki Dorota jak na US to niezle. (1) Jak na razie mialem kilka wizyt, z obsluga zalezy jak sie trafi, w okienkach... Bonhart nie przyjazny (3) jak to jest w tym urzędzie ,zę składając rozliczenie np,w lutym ,to osoby... natalia Opieszałość (5) Zlożyłam PITA w połowie lutego. Do tej pory nie mam zwrotu. Poczatek kwietnia... Mirka II us nie sprzyja klientom .... niestety (1) II US w Gdyni nie ułatwia zycia przedsiebiorcom... Mam wynajete biuro... Przemysław B. TO JEST TO... (1) Wczoraj odwiedziłam ten Urząd przed godz.16.00. Byłam załamana, gdy... GW Bardzo Zadowolony (1) Witam.Odkąd zacząłem pracować i się rozliczać w Urzędzie Skarbowym 1 w... Sebastian Słabizna (1) Dziś dwa razy osoby w urzędzie wpychały się bez kolejki a panie z okienek nie... Michał Najlepszy Urząd! (1) Pracownicy zawsze pomocni, nigdy nie "wzdychają". Jak jest kolejka to... Jerry nie ma informacji o zasięgu działania (3) np. spisu ulic maria Gdybym tylko mógł - omijałbym z daleka ...... (2) Ile razy prosiłem o pomoc w interprtacji przepisów tyle razy nie otrzymałem... x