urzędnicy XXI wieku w komuszym budynku (1) Wiadomo, ze wizyta w US do miłych nie należy, zwłaszcza gdy jest się wezwanym... ruth beznadzieja (2) nic nie da się załatwić przez telefon! ja Ja nie (1) Pani Wioletta W. nie wykazała żadnego zrozumienia ani chęci pomocy, wyjaśniła... BT
Ja też:) (1) Uważam, że to najlepszy Urząd Skarbowy. Wszyscy są niezwykle uprzejmi i... Wiesia numer wewnętrzny w sprawie podatków majątkowych (1) numer wewnętrzny w sprawie podatków majątkowych to 116 Beata Świetnie! (1) Mam działalność. Od zawsze z czymś zalegam, albo jakieś błędy popełniam,... Marek Patelczyk słabo (1) Porównując do mojego wcześniejszego urzędu na Kołobrzeskiej to bardzo cieńko.... Marek MIŁE ZASKOCZENIE (1) ZWRÓCIŁEM SIĘ DO PANI Z DZIAŁU PODATEK OD SPADKÓW I DAROWIZN O WYJAŚNIENIE... PIOTR .B. Dobrze (2) Gdyby urzędnicy traktowali nas jak klientów, a nie petentów, nikt by nie... d Super (1) Najlepszy US z jakim miałem w życiu do czynienia Ela Bezproblemowo, kompetentnie (1) Miałem z tym urzędem mało spraw do załatwienia, za każdym jednak razem sprawy... Adam Urząd jest w porządku. (1) Nigdy nie miałem żadnych problemów z tym urzędem. Nawet gdy spóźniłem się z... Spark Szlakmnie trafia na te urzedy (1) Nie dość że człowiekowi zabrali więcej kasy to czekają do ostatniego dnia by... sed sopocianin - opinia (1) Witam, porownujac do innych US w Polsce z ktorymi mialem okazje... sopocianin Brak godzin pracy Urzędu Skarbowego (2) Brak mi na zestawieniu informacji o urzędzie - godzin pracy Pierwszego... Mirosław Gorbaczow Pilnujcie swoich obowiazkow. (1) To teraz tak patrzcie na to, że w Sopocie znajduje się jeden Urząd Skarbowy i... agula Ja tam lubię US w Sopocie (1) Wprawdzie jestem tylko podatnikiem fizycznym, ale zawsze jestem tutaj bardzo... Neverhood Czas na zmiany!!!! MASAKRA!!!!! (1) To w jaki sposób pracuje US to kwestia dobrej organizacji i nadzoru ze strony... zbulwersowana podatniczka informacja (1) Uwazam ze jest to jeden z lepszych urzadow. Do tej pory nie zdarzylo mi sie... ola trąci komuną (1) A mnie ścięło po pierwszej wizycie w tym przybytku . Zmieniliśmy miejsce... barywiary