Mam odmienne zdanie od poprzedniczek (2) Chyba wszystkie te oceny wpisały Panie pracujące w US. Rzeczywistość jest... Podatnik Krzysztof - opinia (1) Pani nie potrafiła udzielić ogólnej informacji w sprawach spadkowych,... Krzysztof Miło i rzetelnie (1) Obsługa bardzo miła. Nie odsyłają z kwitkiem i starają sie załatwić każdą... Alekseon
Polecam (1) Bardzo mile i pomocne Panie :) Marcin Dobry Urząd (1) Panie z okienek na parterze bardzo miłe, ogólnie nie ma dz czego się... Tom Kpiny!!!! (2) Mąż udał się do US po zaświadczenie o dochodach do becikowego,którego wydanie... niezadowolona Katarzyna Brożek - opinia (1) Szczególne podziękowania dla Pani z p.306, która zajęła się nami kompleksowo... Katarzyna Brożek podziękowanie (1) Dziękuję za miłą i uczynną obsługę Pani Magdalenie K. z okienka nr 7. Dzięki... Asia rozliczenie PIT-u (1) Pani z działu rozliczeń /chyba/ pomogła mi telefonicznie rozwiązać problem... K.Potulska sprawa CIT 8 (1) Miłym głosem Pani z nr tel 258 US I w Gdyni obsłużyła mnie tak kompetentnie,... Witold Toczyski Trochę nieaktualne dane (1) Witam, podział na podatki trochę nieaktualny, podobnie jak numery... urzędasek poprieram poprzedników (1) jedyna instytucja w Sopocie której nie można nic zarzucić -przesympatyczna... DK pomocny urzednik (1) Prawdą jest, że urzędnik urzędnikowi równy w jakości podejścia nie jest, a... Teresa Zadowolona (1) Z racji przebywania na emeryturze, zawożę rozliczenia podatkowe moich... Irena Czas na zmiany w personelu (2) Podczas składania PITów oraz kilkugodzinnego oczekiwania w kolejce chcialam... Ania zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona.Panie zawsze miłe i uśmiechnięte.Szybko załatwiają... petent super!!! (2) Duży plus za szybkie rozliczenie PIT-37!!! Ekspresowe tempo,złożony dokument... Marta Dobra praca (1) Zawsze gdy mam wątpliwości natury skarbowej dzwonię do Urzędu Skarbowego nr... jaro dzwoniłem przez 12 minut nikt nie odbiera (2) dopiero przez centrale udało mi sie połączyć--- pani pofatygowała sie do... roman Mile zaskoczona ;-) (1) Sprawę załatwiałam przez telefon ( mieszkam w Katowicach ). Pani urzędniczka... Joanna