telefon (2) Telefon zajęty - czyżby specjalnie? 24/dobe... To aż nie możliwe.. :/ zna... Rumianka 1214aga - opinia (1) Rok temu przy rozliczeniu PIT-u pani była bardzo miła i mi pomogła. W tym... 1214aga Szybka sprawna odpowiedz na pytania (1) tak jak w nagłówku, nie miałem żadnych problemow z uzyskaniem odpowiedzi od... gosh889
6 dla US :) (1) Może wydać się to dziwne ale oceniam na 6. Za każdym razem kiedy dzwonię... B.N czas zwrotu nadpłaty (19) na zwrot nadpłaty podatku z PIT 36 czy 37 czeka się bardzo długa, ja już dwa... sopocianka brak kontaktu (1) Nie mieszkam od 2 miesiecy w Gdansku lecz jestem tam zameldowana i niestety... Klaudia podatki od 10 lat (1) Drodzy Państwo od 10 lat rozliczam się w US w Wejherowie. Wcześniej byłem 15... Bartosz Rutkowski To eleganckie i z dobrych domów Panie/poza kasą od niedawna/. (1) Od kilku tygodni zmieniona obsługa kasy wyrażnie na gorsze !!!!! Jan Michalewski Karta podatkowa (1) Uwaga numer nieaktualny K masakra (1) To,co się dzieje w tym urzędzie, to burdel na kółkach - inaczej trudno to... B. dno (1) Dobrze ze ktoś odbiera tam telefony... ja Pochwala tego Urzędu (2) Chciałam bardzo pochwalić ten Urząd za sprawną pomoc w udzielaniu... Teresa kontakt telefoniczny z centralą US Sopot (1) Miałam wątpliwa przyjemność rozmowy z panią na centrali, która o g. 15.22... Sonic Kpina (1) Zwrotu podatku nie ma, nie wiem po co mają tam telefony skoro i tak nikt ich... Anonim Średniowiecze (1) O ponad miesiąc minął już termin zwrotu nadpłaty z podatku której nadal nie... Uszatek Wzór dla wszystkich urzędów (1) Jako kontrast do bardzo nieprzyjaznego, zagmatwanego systemu podatkowego -... Magdalena Kpina (1) Dziś dzwonie cały dzień do urzędu i nic nie można się dodzwonić do nich. Pod... Laciaty zwrot podatku (2) Pit za 2014 został złożony elektronicznie 7 kwietnia i oczywiście do tej pory... ep Nr r-ku bankowego? Coś nie tak. (1) Chcę przelać /przez internet/ na konto bankowe III US w Gdańsku płatność... Barbara Beznadziejy urząd (1) Telefoniczna informacja ogólna nie funkcjonuje, można dzwonić godzinami i... aaa