UPRZEJMA, MIŁA i Sympatyczna (1) Pani Ewa z pokoju 308 (podatki zagraniczne), bardzo, miła, uśmiechnięta, a... Sylwia Dziekuje (1) Pani Magdalenie ze stanowiska drugiego, która cierpliwie i w miłej atmosferze... Petent przerwa na papieroska (1) wczoraj (24.04) składałem pity, kolejka do schodów ale trudno, wiem, że... janusz
Jestem w szoku.Pozytywnym (1) Byłam zmuszona osobiście złożyć pit, ponieważ nie udało mi się, mimo... Joanna Gdyby jeszcze można było się dodzwonić (1) Jedyny mankament, to trudność w połączeniu się z informacją ogólną, z... Zuzanna Jestem załamana poziomem obsługi. (3) Osobiście w urzędzie nie byłam, zadzwoniłam z nadzieją na uzyskanie... Mieszkanka Gdyni Bałagan (1) Przy stanowiskach "wsparcie podatnika PIT", pani informuje, że nie udziela... maro Mogło by być lepiej (1) Źle że niema kasy i to utrudnia wszystkim podatnikom głupi pomysł jak zwykle... Podatnik Obsługa podatników - podatki majątkowe (1) Bardzo sympatyczna i pomocna Pani na stanowisku podatków majątkowych -... ana Brak organizacji (1) Jedna kolejka do wszystkiego. Brak organizacji, szkoda słów na opis praktych... Zbych jedyny sprzyjający podatnikom (1) Urząd w Pruszczu należy chyba do nielicznych placówek państwowych... podatnik Jak dla mnie ok ale... (1) Jak dla mnie ok bylam 3 marca składać zeznanie pit szybko poszlo bo wszystkie... Agnieszka Zwrot podatku (1) Witam ja czytałem się różnych opon i o Urzędzie Skarbowym w Wejherowie i... Piotr Ten urząd to absurd (1) Zlożyłem pit przez Internet 13 stycznia czekam 50 dni na zwrot.Pit wypełniony... Przemyslaw Panie z działu konroli rozliczeń (Ip.) dość nieuprzejme (1) Traktują petenta z wyższością... Uważają, że każdy petent ma mieć wszystkie... zonk o dodzwonieniu się zapomnij (1) Nie da się tam dodzwonić... nikt nie odbiera telefonów. Musi się zdarzyć... AS ja nie narzekam :)) (1) jak dzwoniłam bardzo uprzejma pani , jak od razu nie powiedziała ,potem... ula uprzejmość i profesjonalizm (1) Bardzo miłe panie w dziale kart podatkowych pracują .Mają niezwykłą... dorota zaświadczenie (1) ponad 3 tygodnie temu wysłałem wniosek o zaświadczenie wraz z dowodem wpłaty... podatnik Mały kłopot - duża pomoc. (1) Jak ze spadkiem, to tylko w tym us. Wielkie dzięki za pomoc. bezcenny