jestem zadowolona (1) Kolejny raz Panie z urzędu były bardzo pomocne. udzieliły mi wyczerpujących... z Zupełnie jak w PRL (1) Pozdrawiam panią z pokoju 301 , bardzo nie miła kobieta , pracuje tam chyba... jaszczurka Okropna obsługa w centrali (1) Nie spotkałam się chyba jeszcze z tak niemiłą obsługą klienta. Pani z... Agnieszka
haracz za kupno samochodu (1) mam zapłacic od kupna samochodu 800zł na konto w bydgoszczy a jestrem z... grzegorz Niczego nie można się dowiedzieć w tym US (1) W zeszłym roku zmieniłam meldunek z Gdańska na Gdynie i widząc jaka jest... Paula zwrot podatku za 2015 (2) Za 5 dni mina 3 m-ce od złożenia ELEKTRONICZNIE zeznania podatkowego, czekam... Mia Oburzajace aby czekac 3 miesiace i nadal nic (1) po okreslonym termine jezeli sie urzad spoznia zaplaci nam wiecej tak jak to... Podatnik opieszalosc i nie odbieranie telefonu (1) jak mam wytlumaczyc dzieciom ze nie pojada na oboz bo US nie zwraca podatku,... rafal pani Ewa Beskow (1) Bylam dzis zalatwic zaswiadczenie o dochodach oraz zlozyc pit zostalam... Agnieszka Skrajnie do niczego (1) Totalny brak pomocy, ten Urząd chyba zbyt dosłownie wziął sobie do serca... Niezadowolony zwrot (1) Pit złożony 7 marca i nic dzis mamy 19 maja poczekam do 7 czerwca a potem... krzysztof panie nie miłe,pracują jakby za karę (1) nie są pomocne,nic dowiedzieć się nie można,niesympatyczne.Rozliczałam się... syla Dramat. (1) Ten US jest najlepszym przykładem jak nie powinien funkcjonować jakikolwiek... wrzeszczanin Tragedia (1) Beznadzieja za tydzień zbliży się termin 3-miesięczny na zwrot podatku i co... DDD Rejestracja VAT-R (1) Rozmówczyni kompetentna, chętnie doradziła, teraz już wszystko wiem.... Łukasz Urząd skarbowy (1) Tragedia, czułem się jak imbecyl bez wiedzy ponieważ nie potrafiłem... Ja TELEFONY TO ATRAPA (1) Nikt nie odbiera telefonu, dzwonię na wszystkie numery i zero reakcji. Wściec... Podatnik Wciąż króluje PRL (3) Witam, Ostatnio miałem przyjemność wizyty w kilku urzędach. Miejskim,... benek paranoja (1) nie odbierają tel i pracują tak jakby pracowali tam za kare ON Arogancja pracownicy (2) Widać po co urzad skarbowy w Wejherowie jest powołany . Chce od nas tylko... Porazka222222