Ludzie gdzie my żyjemy ? (3) Przybyłem na " zaproszenie" pracownika urzędu celem rozliczenia środków ze... Rrrrrtrrrrr Opieszałość (1) Mają mi zwrócić pieniądze za nadpłacony podatek sprzed kilku lat i strasznie... Interesant Zadowolony (2) Kontaktowałem się kilkukrotnie w sprawie darowizny. Panie uprzejme i rzeczowo... Krzysztof
Ewakuacja :) (5) Udając się na wezwanie urzędu trafiłem od razu do właściwego pokoju.... zbigniewG pomoc w uzyskaniu dokumentów do kredytu (1) jestem bardzo zadowolona z obsługi przez panie w US w Sopocie. Nie jedna, a... Aleksandra Pierwszy Urząd Skarbowy (2) Urząd przyjazny, merytoryczny; szkoda, że nie pracuje w soboty... Krystyna Porażka (2) Najgorszy urządk skarbowy, sami niekompeteni pracownicy ktorzy sami nie... Niezadowolona okienko 4 wydawanie zaświadczenia o nie zaleganie podatku (1) powinni tą kobiee zwolnić ,w mojej pracy by nawet 5 minut nie pracowała... mik Super :-) (1) Pozdrawiam przesympatyczną Panią (brunetę), wydającą zaświadczenia o... Super zadowolona petentka Zależy na kogo trafimy. (1) Zależy na kogo się trafi. Są słodkie głupie blondynki co załatwiają sprawy... E Czemu urzędnicy US się nie podpisują? (2) Niemal na każdym druku, który składamy w US jest rubryczka "Adnotacje Urzędu... Zdziwiony Viola - opinia (2) już drugi dzień próbuję dodzwonić się pod numery 6902209 i 69022019,... Viola Totalne dno.... (1) .....dziś składałem dokumentację firmową w Urzędzie Skarbowym na Żytniej.... Xavi Stanowisko nr.4 (2) Panie miłe sympatyczne nie narzekam ale Pani ze stanowiska nr.4 blond... magda Iza - opinia (4) Najgorsza skarbówka w Polsce! Przemelduję się by więcej nie mieć z nimi nic... Iza infornacja na wezwaniu (4) Otrzymałam wezwanie, w którym wskazano godz. pracy urzędu tylko między 8.00... Agnieszka Juras - opinia (1) Mam szczęście rozliczać się w tym urzędzie od samego początku jego istnienia.... Juras telefon (1) Mialam watpliwa przyjemosc wykonac telefon zeby zapytac czy godziny sa... nesca centrala (1) bardzo nie mila obsluga na centrali pani ta jest nie uprzejmna nie odbiera... andzia kpina Z PRACOWNIKÓW (1) żałosne co za ludzi tam przyjmują, co roku dzwonie by sie dowiedziec czy... ja