potrzebny stolarz, meble z płyty stolarskiej plus fornir (3) witam, szukam stolarza, który podjął by się pracy tj dokończenie po... czarna_milosc Kuchnia na wymiar (3) Szukam solidnej, pomysłowej firmy bądź stolarza wykonującego meble kuchenne... Paulina internet (2) jakiego dostawcę internetu i telewizji cyfrowej polecacie .Mam do wyboru UPC... XXXXX
Szukam osoby do wymiany w zabudowie zmywarki i zlewozmywaka (hydraulika- elektryka) (5) Mam dość wiekową zabudowę w kuchni i właśnie wszystko się posypało.... Joanna podłączenie zmywarki i kuchenki gazowej (3) witam, poszukuję sprawdzonej osoby lub firmy która podłączy mi wyżej... xyz RemBud - Kompleksowe Remonty - R. Wincel (1) Witam, mam do remontu łazienkę i wc. Natrafiłem na firmę RemBud z Gdańska.... Bartek pranie dywanów (1) Szukam w okolicach Gdyni, Rumi firmy co pierze dywany, nie chodzi mi o osoby... bar Poszukiwani fachowcy (1) Najlepsi fachowcy to tacy co mają wszystkie uprawnienia, solidnie robią,... Solidna_firma Firma sprzątająca (2) Poszukuję solidnej firmy do sprzątania klatki chodowej i chodnika kamienicy... Joanna Drzwi wahadłowe do kuchni (1) Szukam firmy lub stolarza który zrobi drzwi wahadłowe dwuskrzydłowe otwór... karolina1982 Poszukuje sprawdzonego instalatora piecow WOLF (inne tez moga byc...) (8) Jeszcze nie zdecydowalem jaki piec do domu (na pewno gazowy kondensacyjny -... plebi certyfikat energetyczny do wybudowanego domu - Chwaszczyno (4) Poszukuje niedrogiego z uprawnieniami fachowca ktory wystawi taki certyfikat plebi Aranżacja wnętrz- czy ktoś się tym zajmuje? (4) Poszukuję kogoś to zaaranżowania przestrzeni na książki, jest ich całkiem... Balbinka27 schody-kto wykona? koszt? (2) poszukuje stolarza/firm ktora zrobi schody na wzor tych... Surin wywóz śmieci po remoncie, jaką firmę polecacie? (15) Witam, kupiłam mieszkanie, robię w nim remont, nazbierało się mnóstwo... Maga Poszukuję kompetentnych osób do położenia paneli podłogowych(bezklejowych) (sierpień) (8) Pokój około 25m2, Gdańsk -Stogi. Czekam na propozycje. Joanna Sprawdzony geodeta poszukiwany. (6) Poszukuję sprawdzonego geodety do pomiarów i podziału gruntu. Możecie kogoś... Jaśkówka Poszukuje ludzi oszukanych przez stolarza z Gdyni (1) Witam Poszukuje ludzi oszukanych przez stolarza Piotra G z Gdynia. Proszę... ALEXCISOWA2 Zlece budowe domu (1) Witam, W związku z rozpoczeta budowa, w m Tuchom k Chwaszczyna (pomorskie)... mariusz Szukam osoby, która podjełaby się wykończenia łazienki na Chełmie. (2) Budynek w stanie deweloperskim. W łazience została ułożona tylko część... M.Kaminski