Ceramika Konskie (2) Gdzie, w jakim salonie, sklepie można obejrzeć płytki tej firmy?Szczególnie... monka architekt adaptujący (5) Jak dobrze wybrać architekta adaptującego projekt domu jednorodzinnego... www Zlecę wykonanie wylewki w mieszkaniu (9) Zlecę wykonanie wylewki - wyrownanie podlog w mieszkaniu okolo 34m2 ,Gdańsk... Lukasz
REMONT (1) Witam , potrzebuje ekipy do REMONTU pokoju w starym budownictwie -... Magda Altus Redłowo jaka firma wykonywała apartamenty pokazowe dla Formativ? (1) Witam jak w temacie szukam namiaru na firmę wykonującą remont w apartamentach... Adam mam problem z zasięgiem GSM (9) Poszukuje osoby która umiałaby mi poprawić sygnał gsm, doradzić rodzaj anteny... Daria szukam niedrogiego projektanta wnętrz do doboru koloru na ścianach (6) Witam tak jak w tytule może być student np.ASP który chce się sprawdzić... sylwia kto zbuduje grillo-wędzarnię (3) zlecę wymurowanie grillo-wędzarni, Gdynia Dąbrowa; fundament już czeka;... Greg cekolowanie - fachowcy (8) Witam chciałbym się dowiedzieć jaki byłby koszt (za metr lub całkowity) oraz... cylex Kostak brukowa m2 ?? (10) Chcialabym wyremontować chodnik wokół domu.ile kosztuje,wykonie... Ania zabudowa balkonu (5) Czy ktoś z Państwa w ostatnim czasie zlecał zabudowę balkonu i zna jakaś... Mag zlecę remont łazienki i wc w bloku (5) Witam, Zlecę remont małej łazienki w bloku (wymiary 150 x 180 cm) oraz wc... Dominika Osiedle Modre - kto ma kominek? (2) Witam wszystkich, chcialbym zapytac jak w tytule - chodzi mi o sprawdzonego... Wachsein Zlecę wykonanie prac wykończeniowych (3) Zlecę ułożenie gresu na tarasie (ok. 20 m2) oraz wykonanie adaptacji poddasza... Gerhan betonowe schody-wiecie kto zrobi? (4) Potrzebuje fachowca który zrobi mi w mieszkaniu z antresola schody betonowe.... Gocha Zrobienie chodnika - kostka (4) Dzień Dobry. Poszukuje zaufanej firmy do położenia chodnika przy bloku dwu... Robert Cyklinowanie (1) Witam Poszukuje namiaru na cyklinowanie podłóg w Gdańsku. Może Ktoś pomoże. mona kominki - instalator (3) Proszę o sprawdzonego wykonawcę Iwona malowanie (8) Witam...możecie mi polecić jakaś dobra firmę która pomaluje emulsją ok 180 m2... zosia remont starego domu (10) witam szukamy doswiadczonej ekipy do remontu starego domu z lat 60tych do... emmi99