budowa domu (3) poszukuje architekta z powiatu wejherowskiego ktory przerobi mi gotowy... seweryn wykończenie pod klucz (17) Potrzebuję namiarów na sprawdzoną ekipę która wykona kompleksowe wykończenie... ssprezynka balkon (1) poszukuje firmy ktora zajmuje sie oklejaniem szklanych balustrad balkonowych m.
poszukuję stolarza (nie firmy) do zrobienia wymiarów i montażu kuchni (6) Witam, poszukuję stolarza który wykona dl mnie meble kuchenne pod wymiar.... iria86 Kto mi poleci dobrą i niedrogą firmę, która robi rolety na wymiar? (4) Jak w temacie, chcę zamówić rolety na dwa okna, kolor turkusowy i soczysta... asela Uszczelnianie okien-ile kosztuje? (4) Okna wymieniane w 2007 roku. W zeszłym roku podczas opadów zrobiła się... Anka_Gda fundamenty (2) Czy ktoś może polecić specjalistę od fundamentów, chodzi o stary budynek,... Gonia Zabrudzona wykładzina dywanwa - polećcie dobrego "pracza" :) (8) Dziewczyny może znacie kogoś kto by mi wyprał w domu wykładziny dywanowe, u... Motylek112 szukam stolarza (20) szukam stolarza lub jakąś firmę stolarską , która podjęłaby się zrobienia... kaja Sprawdzony STOLARZ i SZKLARZ :) (13) Proszę o namiary do ww. na terenie Gdyni, najlepiej okolice Orłowa, max do... Nusia Kto poleci fachowca od zrobienia włazu w stropie (gips-karton) i wyburzenia ściany gips karton? (5) Mieszkam na poddaszu, chcemy zrobić otwór w stropie i wstawić otwierany właz... bogosiaa firma/ekipa do realizacji elementow betonowych w mieszkaniu ? (2) tak jak w tytule - poszukuje sprawdzonej firmy/ekipy, ktora zajmuje sie... karollo Szukam sprawdzonego instalatora pieca na gaz do domku jednorodzinnego. (2) Wchodza w gre piece znanych marek jak Buderus, Wolf, Vaillant itp. plebi kuchnie i remonty (10) witam. jestem wykonawcą wnętrz. remontuje i wykańczam wnetrza od a do z.... zwykły bydowlaniec :) Szukam osobę która wykończy kuchnię-blat kuchenny (5) Szukam kogoś z doświadczeniem kto wykończy kuchnie moich rodziców. Głównie... linka1120 Garaż blaszak (1) Czy ktoś może polecić firmę z trójmiasta zajmującą się produkcją i montażem... janek szukam specjalisty do naprawy pralki (2) Tak jak w tytule może mi kogoś polecicie z Gdańska bo w serwisie Bosch... Sylwia kto poleci mi murarza do wyszpachlowania spoin k/g (10) Mam położone płyty regipsowe,poszukuje fachowca do wyszpachlowania łączeń... olek artystyczne malowanie ścian (5) Zna ktoś firmę która maluje ściany w pokoju dziecięcym ( motywy z bajek itp.... kacha-gda-pl gdzie znalesc dobrego architekta gdansk (4) moze ktos z was robił projekt domu na indywidualne zamuwienie i jest... T...ek