Vectra

Telewizja kablowa Dostawcy internetu

Gdynia, al. Zwycięstwa 253

Skandal !!!!! (1) Firma nie powinna istnieć na rynku : internetu nie miałam przez 5 dni, mimo... Ola Nie polecam (1) Mam same kłopoty Infolinia nie potrafi podać sensownych odpowiedzi, a czeka... Whitch NiE polecam!!!. Firma nie powinna istnieć na rynku!!! (2) Nie polecam nawet wrogowi! Obsługa fatalna. Po rozwiązaniu umowy, po czterech... Agata
WYSTRZEGAJCIE SIĘ TEGO OPERATORA!!!!!!! (1) W styczniu popełniłem ten błąd i podpisałem umowę z tymi nieudacznikami!... ZAWIEDZIONY UŻYTKOWNIK Dramat (1) Jak tylko jest możliwość proszę wybierajcie inne sieci kablowe - co z tego,... Klient Vectry - jeszcze 20 miesi r w - opinia (1) obsługa techniczna vektry to totalne dno , piec razy dzwoniłem na info linie... r w odradzam każdemu (1) Tiwis został przejęty przez Vectrę. Stanowczo odradzam skorzystanie z ich... Paweł były klient (2) Po rozwiązaniu umowy z Ich winy - nadal naliczają opłaty zamiast zwrócić... Były klient kuriozum (1) Chciiałem skorzystać z usług Vectry, ale od mało sympatycznej pani na... jacek