Vectra

Telewizja kablowa Dostawcy internetu

Gdynia, al. Zwycięstwa 253

PORAŻKA, NIE POLECAM (1) Mam internet prawie rok - pakiet 50 Mbps, od samego początku były problemy z... Tomek umowa podpisana w grudniu , a internetu w lutym nawet jeszcze...nie ma (1) dodzwonic sie nie mozna umowa podpisana w grudniu, a mamy juz luty i... iwona obsługa klienta (1) bardzo kiepska jakość obsługi klienta, od 1,5 roku jestem klientem VECTRA... endriu
Porażka (1) Ludzie rezygnujecie z Vectry!!!!! Nie przedluzajcie umów !!!! Najgorsza firma... Olsztyn Porażka (1) Dotychczas korzystałem z telewizji przez satelitę i było wszystko OK. Jak w... Szymek Reklamacja (1) Monter pomimo ustalonego terminu, nie zjawił się, by zamontować modem.... Agata Ttotalny brak szacunku do klienta. (1) Skandaliczna obsługa klienta tak w punkcie obsługi, przez monterów jak i przy... Wojciech Kilkowski Nie polecam (1) Z braku szerszego grona dostawców w moim bloku zdecydowałam się na Vectrę.... Ona Zdecydowanie ODRADZAM (1) Rzadko się fatyguje, ale piszę to ku przestrodze. Jeżeli masz wybór to... Marta prawdziwa masakra (1) prawdziwa masakra od 1/2015 do 12/2017 to prawdziwa masakra . ciągłe... biuro Nie polecam, wręcz ostrzegam (1) Czytam negatywne opinie i w pełni się zgadzam- kontakt telefoniczny-... Niezadowolony Nie polecam (1) Niska jakość usług. Problem przy rozwiązaniu umowy. Kamil Omijać szerokim łukiem. (1) Internet zawodny i niestabilny ale to tylko wierzchołek góry lodowej. Obsługa... HazeSmoker Nie polecam, wszystko nie jest jak być powinno (1) Internet ciągle się rozłączą , ciężko się dodzwonić i dowiedzieć... Monika Odradzam (1) Chyba najgorszy dostawca internetu jaki może być... Co najmniej raz w... Marek Jedna wielka porażka... (1) ...z której później, dodatkowo, trudno się wypisać bez strat typu opłata za... Dusiołek Vectra naciąga na kasę (1) Chciałam przenieść usługę na nowy adres, uzyskałam odmowę, gdyż pod nowym... Marta Kompletne DNO (2) Vectra to kompletne DNO. Trafiłem "pod jej skrzydła" z przypadku, gdyż... Abonent Robetr - opinia (2) Niestety ale nie mogę wystawić pozytywnej opini.Vectra nie przeniosła mediów... Robetr internet i telewizja (1) Ja zasadniczo nie jestem niezadowolonym klientem, choć nie miałem na moim... Przemek