Vectra

Telewizja kablowa Dostawcy internetu

Gdynia, al. Zwycięstwa 253

Podpisuje się pod wszystkim zlymi opiniami (3) W lutym namówiono mnie telefonicznie (pół godziny przekonywania)na promocję... Lidia Ostrzegam wszystkich przed wyborem tego operatora (2) Ciągłe awarie bez dokładnej informacji, co powoduje, że czlowiek w kółko... olutek1975@wp.pl Uwaga ma Vectrę (2) Już po rozwodzie z ta pseudo firma,lecz to nie koniec przygód a mianowicie... Janek
(...) (2) Co innego usłyszysz od konsultanta vectry co innego w tzw. regulaminie.... Witek Podłe draństwo (2) Od kilku dni zostałem pozbawiony przez Vectrę sygnału telewizyjnego... klient Byla, bardzo niezadowolona klientka (2) Niestety moje doswiadczenia z firma Vectra sa tragiczne.O tyle o ile w miare... Edyta jak najdalej od firmy VECTRA (2) Witam, Firma Vectra naraziła mnie na ponoszenie podwójnych kosztów... Małgorzata montaż usług Vectra (2) W związku z koniecznością zmiany operatora, zgłosił się terenowy pracownik... Maria Szreder Porażka! (9) Jestem porażona brakiem profesjonalizmu tej firmy. W związku z tym, że... Joanna Internet z Vectry to porażka. (2) W miejscowości Wejherowo awarie zdarzają się stosunkowo często. Posiadając... zawiedziony abonent Vectra kupiła EiA Zalewscy i Biallnet (5) Po Telepiascie vectra kupiła EiA Zalewscy, oraz Biallnet bedzie taki sam syf... vector ponieżej dna i metra mułu (4) Ja to chyba nawet nie zacznę otrzymywać usług o tej firmy. BOK w Gdyni... marcin Profesjonalni... oszuści !! (3) Firma Vectra to najgorszy dostawca internetu w trójmieście!! Regularne... mini Odradzam - nie traktuja klienta powaznie (3) Wlasnie zdecydowalem sie zakonczyc wspolprace. po tygodniu braku internetu i... niezadowolony Trzy awarie w tyg., Nowy Port bez Internetu od godziny 23 dnia 14.03.2015 (2) to żenujące w dzisiejszych czasach tak długo czekać na usunięcie awarii, w... Piotr Opieszałość konsultantów Vectry w oddziale Gdańsk (2) Tydzień temu 18.03 przekazałem do Vectry prośbę o zmianę danych do FV.... Piotr Vectra nie posaida systemu informującego o wystapieniu awarii (6) Vectra nie posiada systemu informującego o wystąpieniu awarii - taką... Piotr Vectra Gdańsk Nowy Port (3) trzy awarie w tyg. jedna 2x4h i jedna 8h Piotr Vectra - jesli problem wystapił w PT po 20 to problem bedzie rozwiązywany dopiero w PON i potrafi dot. całego bloku (1) Vectra - jeśli problem wystąpił w PT po 20 to problem będzie rozwiązywany... Piotr Nowy Port cd.. 15.03 10:00 (1) od prawie 40 minut wiszę na słuchawce wysłuchując muzyczki vectry w... Piotr