Vectra

Telewizja kablowa Dostawcy internetu

Gdynia, al. Zwycięstwa 253

Vectra według mnie jest jak najbardziej ok (2) Jestem ich klientem od jakiegoś roku, jednak nie mogę powiedzieć że nie... DariuszSerk porażka!!! (2) Odradzam wszystkim usługi w Vectrze. Z VECTRĄ prawie w sądzie się spotkałam,... Magda Odradzam ! (4) Tragedia, poza przyzwoitą ceną nie polecam i stanowczo odradzam ! Zaczęło się... lucky
Internet (1) Odradzam. Od prawie 3 miesiecy , w rejonie Gdansk/Morena/Jasien jest problem... karolek123e ŻENADA (2) Nigdy więcej vectry !!!Niekompetentni pracownicy na infolinii odsylajacy od... Jack232 Odradzam firmę Vectra, ciągłe awarie i przerwy w dostępie do usług (4) Od kiedy przejęli firmę Biall-net na Morenie z dostępem do internetu zaczęły... Michał Kompromitacja - trzymać się z daleka (2) Miałem dwa podejścia do tej "firmy": 1. Poinformowałem przez telefon, że mam... Marcin Gdansk Nowy Port awaria w Pt (2) ponownie awaria wystąpiła w PT pod koniec dnia, i info że zostanie usunięta w... AdrianK UWAGA! Unikaj VECTRY!!! PORAŻKA!!! (1) HAHAHA!!! po prostu MASAKRA!!! dlaczego korzystam z "usług" o ile tak to... NIEZADOWOLONA ciągły problem z dostępem do iinternetu (3) powtarzające się problemy z dostępem do internetu i jakość obsługi Klienta,... usługa Sopot opinia (2) Miałem krótkie przerwy w internecie, zgłosiłem tel. po 2 godzinach przyjechao... costa Zbiór pomyłek i niekomepetencji (4) Ogólnie tragedia. poczynając od "monterów"jeden tylko był profesjonalny, inni... zioolo Vectra w S.M. Bałtyk (7) Zwracam się do Państwa z prośbą o wyrażenie opinii na temat usług... Mex Nikomu nie życzę kontaktów i usług Vectry (2) Odradzam, od ponad roku nic się nie zmienia na lepsze Wytrzymaliśmy rok z... Li Internet vectra, z którym niestety różnie bywa i dyplomatyczne odpowiedzi vectra na zgłaszane reklamacje. Żenada (2) To co w tej firmie się wyprawia, to więcej niż skandal. Sprzedaż łączy od... yerey Awaria Vectry odcięła klientów od telewizji i internetu (3) Sylwester z Dwójką, Polsatem czy TVN? Wrocławscy klienci popularnej sieci... Vectra Dział Pomocy Technicznej REKLAMACJA (2) Ze względu na nieprawidłowe działanie TVN, HD I EUROSPORT - (wyskakuje... Sikora Stanisław jeszcze nie narzekam, choć są pierwsze sygnały że nie jest dobrze (2) Niestety moje osiedle zostało w całości sprzedane Vectrze przez starego... fakty nie slowa Skandaliczna obsługa - UWAGA NA VECTRE (2) 7 Pażdziernika zgłaszałem pierwszą awarie telewizji i myślałem, że po paru... Paweł Banda chamskich oszustów (2) Początek był ok, ale po jakimś czasie... internet zrywa kilka razy dziennie... Paweł