Restauracja Vinegre

Restauracje

Gdynia, Zawiszy Czarnego 1B

Zhanna - opinia (1) Restauracja w cudownym miejscu, z pięknym widokiem. Obsługa do niczego -... Zhanna ZACHWYCAJĄCA NOWOCZESNA FORMUŁA (1) jestem pod wrażeniem , że miejsca jakie można spotkać na świecie są również u... orlando Fantastyczne miejsce (1) Bardzo podoba mi się restauracja Vinegre di rucola. Moza tak świetnie zjeść... Iness
A mnie się podobało (1) cóż, zawsze znajdzie się ktoś, komu coś nie będzie się podobało lub... jorn totalne dno! (2) Ta restauracja to totalne dno! Poza ładnym widokiem i dość ciekawym wystrojem... Carlos wspaniała niedziela (1) Piszę. bo jestem w szoku pozostałymi opiniami. To jakaś totalna nieorawda. By... Kasia Pięknie i smacznie (1) Bardzo lubię wracać do tego miejsca. Dzisiaj miłe zaskoczenie podczas obiadu,... bella klimat i widok (1) Byłem 4 razy - klimat, widok i obsługa spoko - raz rzeczywiście długo... Andrzej Letnia impreza rodzinna (1) Miło wspominam ten wieczór, swobodnie ale z nadmorskim klimantem. Fajnie... Miki Obsługa ok, ale jedzenie... (1) Obsługa: może akurat dobrze trafiliśmy, może się poprawili - nie wiem. Jednak... Michał obsluga i wlasciciel dramat (1) Obsluga to jedna wielka pomylka, myslelismy ze to zdarzylo sie tylko raz ,bo... jacek Zgodnie z reszta opiniodawców, Jedzenie rewelacja --- obsługa do bani. (1) Wraz z narzeczoną odwiedziliśmy ta restauracje po raz 3. po raz 3 byliśmy... stALI gOSCIE Rozczarowanie... (1) Restauracje polecili nam znajomi, rzeczywiście wystrój ciekawy, widok... Nici ocena4- (1) Obsługa: zdecydowanie brak zainteresowania gośćmi ale trochę rekompensuje to... Smakosz miejsce piękne obsługa fatalna! (1) Ze znajomymi wybrałam się do nowej restauracji. Widok super, wystrój... klient rewelacja!!! (1) Odwiedziłyśmy ten fenomen kilka dni temu i od razu wszedł na listę ulubionych... Sonia zgadzam sie z opinia na nie (1) Wlasiciel, czy wspolwlasciciel, moze menadzer - obojetne kto by to nie byl -... ania wszystko psuje obsługa (1) Klimat, widok, wystrój super,ale co z tego jak obsługa do niczego.... Koko Łukasz - opinia (1) Tapas zimne. Pizza Funghi, lekka i godna polecenia.Wystrój lokalu + widok... Łukasz najedzona, zadowolona i usmiechnięta :) (1) Restauracja zdecydowanie przypadła mi do gustu. Przede wszystkim wystrój i... Katarzyna