Restauracja Vinegre

Restauracje

Gdynia, Zawiszy Czarnego 1B

Zdecydowanie odradzam (1) Witam, Zmiana diametralna! Kiedyś obsługa super, przyjaźnie nastawiona do... Aga Tragiczna obsługa restauracji (2) Nie wiem jak w dzisiejszych czasach tak dużej konkurencji wśród restauracji,... martyna niebo w gębie! (1) Dziękuję Przyjaciołom, że pokazali mi to przepiękne i pyszne miejsce! Nie... Smakosz z Gdyni
Pogorszenie jakości (1) Wybraliśmy tą restauracje na walentynkową kolacje, przez tel przy rezerwacji... Carla Bardzo polecam (1) Nie rozumiem negatywnych opinii na temat tego miejsca. Byłam wczoraj pierwszy... Magda Nie wrócę tam (1) Zachęcona menu oraz położeniem lokalu wybrałam się w grudniu.Niestety menu... Gdynianka Rucola po równi pochyłej w dół (1) Chodzę do rucoli od momentu otwarcia i niestety muszę stwierdzić, że obniża... Maria Magdalena Beznadziejna jakość potraw oraz obsługa (1) Mogło to być naprawdę wyjątkowe miejsce, ale przez obsługę, która co chwilę... Piotr wbrew ostatnim opiniom (1) Restaurację odwiedziłam w dniu wczorajszym.Byliśmy tam z mężem dwukrotnie w... Beata Już zapomnieli o jakości (1) Powtórnie odwiedziłam tę restaurację. I TOTALNE rozczarowanie. Kelnerka... Marzena Obsługa świetna (1) Zła obsługa?.. Pomimo dużego ruchu (dziwne przy środku tygodnia), udało się... Julia rozpacz (1) ręce opadają Zależało mi na najlepszym miejscu, wiec zrobiłem rezerwacje... maly jasio Raz wystarczy (1) W Vinegre di Rucola trafiłam przypadkowo (spotkanie z większą ilością osób),... Sari Średnio dobrze (1) Na wizytę zbieraliśmy się dłuższy czas. W końcu udało się i nastąpiło lekkie... Maciek Wielkie rozcarowanie (1) Kiedy byłam tam pierwszy raz, jadłam ciasto ze znajomymi i wszyscy byli... Maggi MASAKRA OBSŁUGA! !!! (1) Kolejny raz byliśmy i czekalismy 20 min na kogoś z obsługi, niestety nikt... olga Piekny widok ale (1) Restauracja ma doskonałą lkoalizację, z pięknym widokiem na port. Niestety... JW Świetne miejsce!!! (2) Cudowny klimat tego miejsca. Do tego ten widok na morze... Dania wymyślne,... goscie piekny widok obsluga katastrofa (1) często odwiedzam ta restauracje ze względu na piekny widok, to moja pierwsza... emdzej Danie dnia sprzed 3 dni .... (1) Długo się zastanawiałam czy coś napisać ale jednak, ku przestrodze...... Julia