Restauracja Vinegre

Restauracje

Gdynia, Zawiszy Czarnego 1B

ROZCZAROWANA (1) Pracowałam jako menadżerka restauracji i jestem wyrozumiała na wszelkie... Susanna rozczarowanie (2) Po dzisiejszej wizycie niewątpliwymi plusami są lokalizacja, widok na morze... Tomasz Beznadziejna obsługa , jedzenie dobre, toalety zasikane..... (1) Piękne miejsce, byłem tam z rodziną w sobotę i po pógodzinie czekania przy... Jaroslaw
nie polecam (2) Jestem bardzo negatywniepod zaskoczona tak Ladnej,super polozonej... Dominika Ludzie o co wam chodzi (2) Byłam tam nie raz i zawsze obsługa była uprzejma i sprawna. Czas oczekiwania... JASIA A my polecamy (1) Czytając opinie poniżej nie rozumiem jak mozna byc tak. Ie... Maja Wstyd straszny (1) Kelnerka 1.nie znała menu 2.pomylila rachunki pomiędzy stolikami 3.strasznie... Joanna Martini - opinia (1) Dużą i chyba największą zaletą tego miejsca jest położenie. Niestety czar... Martini ona - opinia (1) Mimo wcześniejszej telefonicznej rezerwacji nie poinformowano nas , że... ona masakra z żenadą... (1) No cóż jeśli właściciel lekceważy klienta(bo w tym miejscu absolutnie nie... Ada drogo i słabo (1) małe porcje, kosmiczne ceny, niezbyt smacznie, fajna miejscówka z pięknym... Maciej Alicja - opinia (1) Byliśmy z mężem w sobotę, na dzień dobry zostaliśmy powitani miłym uśmiechem... Alicja Nie polecam (1) Byłam z mężem na kolacji . Rozczarowałam się bardzo, moje danie było twarde i... Beata A ja POLECAM! (1) Czytam te komentarze i jestem w szoku. Byłam 3 razy ostatnio w tej... Fanka Nie polecam (3) Menu przekombinowane, potrawy ładnie się nazywają a w efekcie są nijakie, nie... Piotr nowe, fajne miejsce w Gdyni (1) Lokal ma świetną lokalizację i możliwości. Wystrój jest bardzo przytulny i... Ag. nie polecam fatalna obsługa (1) Dziewczyna która mnie obsługiwała nie znała karty menu, ,źle przyjęła... ewelina Nieprofesjonalna obsługa!! (1) Niestety obsługa beznadziejna, nieprofesjonalna. Pani Dominika - podobno... Klient niezadowolony Nie polecam! (1) Wystrój i położenie lokalu świetne, jedzenie przepyszne, jednak obsługa... Lilka Piękne miejsce, słabe jedzenie. (1) Lokalizacja, wystrój oraz pierwsze wrażenie rewelacja. Obsługa na plus, miła... Lena