Restauracja Vinegre

Restauracje

Gdynia, Zawiszy Czarnego 1B

(...) (1) Po wejściu do restauracji nie usłyszysz "dzień dobry" tylko... Hansjörg Moroder zmarnowany potencjał (1) Restauracja w cudownym miejscu, z pięknym widokiem i olbrzymim tarasem, w... Mieszkaniec Gdyni - stały bywale Rozczarowanie (1) Chaos i ignorowanie klientów. Szkoda, bo zapowiadało sie ciekawie... Wole... Patryk
opinia (1) W lokalu byłam na kolacji pierwszy raz, wystrój super, restauracja z... S. i K. klimat vs obsługa (1) Oczywiście miejsce rewelacyjne. Piękna wizualnie i dekoracyjnie przestrzeń.... artur Świetna restauracja z klasą ale bez nadęcia! (1) i to chyba ten brak nadęcia tak niektórych przeraża. Jedzenie jest pyszne... klientka Nigdy więcej! (1) Klimat, wystrój, lokalizacja - na wielki plus. Jedzenie i obsługa - dramat.... Magda klapa (1) Po raz kolejny jestem zawiedziona.. Zdecydowanie obsluga nie zna podstaw,... KP Restauracja super- obsługa..niekoniecznie (1) Byłem dzisuaj w restauracji....miejsce, wystrój naprawdę super. Zraził mnie... darek Masakra (1) Stanowczo odradzam . Na dania czeka się godzinę a potem przynoszą Ci zimne.... M. Z Fatalna obsługa ale bardzo smaczne jedzenie (1) Byliśmy dziś na kolacji. Zanim ktoś podszedł do nas z kartą minęło z 10 min,... Dagmara Nigdy więcej! (1) Poszliśmy do tej restauracji zauroczeni jej położeniem i niesamowitym... JarekM