Rozpoczęcie roku (1) Czy idzie ktoś na bezpieczeństwo wewnętrzne? Kiedy jest inauguracja,... student Logistyka - jak oceniacie?? (1) warto zapisac sie do tej szkoly? ddd Moja ocena (1) Uczelnia super. Poziom bardzo wysoki(administracja). Wykładowcy z sercem i... Henia
Dziękujemy WSAiB (1) Prof. Bojanowski, dr Kolarz, dr Nakielska, dr Kierończyk, mgr Turski -... Siostry Uczelnia na miarę XXI w (1) Studia magisterskie, pod okiem Anii Dziubanii, opiekuna roku, przebiegły w... Michał Wysocki Akademik (2) Czy WSAIB w Gdyni posiada akademik? Jeśli tak to czy jest darmowy? pats Super szkoła !!! (2) Prawo II stopnia NS Ania niestety nie (2) Niestety coraz bardziej, z zjadu na zjazd jestem rozczarowana ta uczelnią. Co... angelina stypendium!!!!! (10) słuchajcie mam problem ze stypendium na tej uczelni !!!! nikt nic nie wie!!... studentka Polecam :) (1) Poziom nauczania jest zadowalający. Aby mieć wysoką średnią trzeba się... absolwentka bepieczeństwo wewnetrzne II stopień 2014- (1) kto wybiera się na magisterkę na WSAIB na ten kierunek? Może założymy już... RyS :) Wychowanie fizyczne. (1) Może ktoś mi powiedzieć jak wygląda wychowanie fizyczne na tej uczelni? Iwona ŚWIETNA UCZELNIA! (1) Ukończyłem PRAWO na Uczelni Kwiatkowskiego i nie żałuję. Nie żałuję ani... Adam mama studenta bardzo dumna z syna (2) Cwoki jedne nie macie prawa krytykować tej uczelni,szczególnie Ci którzy... grazia zdecydowanie nie polecam... (4) Kończyłam już inne kierunki na innych uczelniach więc mogę chyba uznać, ze... studentka MSU jestem pod wrażeniem że ta szkoła jest szkołą wyższą (4) poziom nauczania w tej szkole jest ZEROWY!! zaliczenia za ŁĄDNE OCZY!... absolwentka Przyjazna Szkoła (1) Najlepsi specjaliści zarówno naukowi jak i praktycy, Rektor wzbudza mój... Maciej Były student UG (1) Niestety sytuacja zmusiła mnie to przeniesienia się z prawa na UG do Wsaib ,... Student Info odnośnie prawa na WSAiB (7) Witam. Chciałbym zdobyć troszkę informacji o studiowaniu prawa. Wiem że... mightymo Opinia (7) Zapisałem się na MSU niestacjonarna licząc ze szkoła jest godna zaufania.... zawiedzony student