wykładowcy - studentka dzienna - ZBULWERSOWANA (4) Skąd oni biorą tych wykładowców? Chodzi mi m.in.o Pana dr Rodz. z... Katherina Absolwentka wydziału zamiejscowego w Lęborku (2) Poziom nauczania, wykładowcy, wyposażenie itp myślę,że jest na dość dobrym... Absolwentka Uczelnia dla leniwych. (10) Zastanawiam się skąd biorą się te pozytywne opinie o poziomie nauczania...?... Marti
zdecydowanie to dobra i fajna szkola (4) polecam, nikt tu nie sciemnia, dobry poziom, fajni wykladowcy, nie olewaja... kaska administracja (1) Hej, czy ktoś ma informacje o planie zajęć, wiem że zaczynamy 5 paż ola plany zajęć (2) Witam. Rozważam podjęcie studiów w WSAiB w trybie niestacjonarnym. Jak to... ania polecam (4) Moim zdaniem bardzo dobra uczelnia, nie rozumiem zarzutów, wykładowcy są... luxtorpeda Wsaib (1) Uczelnia ukończona w 2013 zaocznie [ dodam iż mało obchodzi mnie opinia osoby... abda wykłady (1) Bardzo mili i zyczliwi wykladowcy: p.dr Bodzio Lange ( super czlowiek ), p dr... milusińska Prawo na WSAiB (1) Joł czeka mnie w tym roku mtura i wybieram się do WSAiB i chciałabym sie... s. Prawo dziennie (5) Kto w tym roku idzie na prawo dzienne?:) Angela bezpieczeństwo wewnętrzne - dzienne (1) idzie ktoś ? :D :D logistyka zaoczna (1) wybiera sie ktos? shon administracja-zaocznie. (3) Kto w tym roku idzie na administrację-zaocznie ? anet Studenka 2006-2009 (1) Byłam na zaocznych. Na 1 roku wtedy było dużo super łatwych przedmiotów ale... Aleksandra K. bepieczeństwo wewnętrzne (1) wybiera się ktoś ? peyts:) WSAiB jest ok (2) Bardzo fajna uczelnia. Skończyłam tam podyplomowe studia ZZL i jestem z nich... Iwona Prawo stacjonarne (1) szkola coraz gorsza pod wzgledem zajeć, płacic 540 zł za 3 dni nauki w... aga NIE POLECAM (16) O tej szkole niestety nie można napisać ani jednej pozytywnej opinii. W... Paweł NIE głupia szkoła (4) wlasnie mnie wyrzucili ze szkoly po rok a powinni to zrobic po 1... marta