Studia prawnicze na tej uczelni to ściema! (3) Ta szkoła ma tylko dobry marketing RESZTA TO ŚCIEMA, jak wszytskie uczelnie... Tomek Potrzebuję kilku informacji o WSAiB (7) Czy to prawda, że zajęcia na studiach niestacjonarnych odbywają się również w... chłopek super (1) Polecam. natalia
SUPER!!!!!!!!!!!!!!! (2) Nie znam lepszej organizacyjnie Uczelni niż WSAiB. DZIEKANAT to cała... Marek i inni Dla mnie odpowiednia! (3) Polecam!!! Artur Zastanówcie się dobrze czy chcecie tu studiowac! (1) (...) Ja tam studiuję i nie polecam. Panie z dziekantu nigdy nic nie wiedza.... niezadowolona Prosze o odpowiedź (1) Mam dylemat czy wybrać tą szkołę opinie są różne a jednak ja do kujonów nie... Bartek mimo że... (2) - nie potraficie utrzymywać kontaktów z absolwentami, - nie organizujecie... Maria Justa - opinia (1) skończyłam magisterkę na UG, teraz w WSAiB studiuję na zarządzaniu drugie... Justa uwaga na umowe (1) Witam, uwaga na umowe z ta szkolą, Nie wypowiedzialam umowy i po kilku... Zoska kiepsko (2) kiepsko kaki uwaga na szkołę!!!! (4) zanim się zdecydujecie na MSU sprawdźcie, czy nie macie różnic... palma Polecam wymagającym (1) W tej szkole tak naprawdę zaczęła się moja edukacja. Pierwszy raz w życiu... Gosia zachęcam ;) (1) uczelnia jest na 100% zorganizowana! jeśli tylko ktoś ma chęci, to bez... Michał Najlepsza szkoła biznesu na pomorzu! (1) Jeżeli chcesz być dobrze przygotowanym i wykwalifikowanym specjalistą to... Maja Dobra szkola (1) wsaib jest wedlug mnie najlepsza prywatną szkola wna pomorzu.Oczywiscie... damian SUPER UCZELNIA!!! (1) Ukończyłam uczelnię w marcu tego roku. Wszystkim gorąco polecam. Poziom... Dorota spoko (1) spoko maroko jest tylko wykładowcy czasem wurzją a pozatym dosyc trudno słuchaczka