Renusz - słoma z butów (1) Potwierdzam opinie negatywne i nie jest to obrabianie dupy tylko szczera... gość weselny nie podoba mi sie to (1) musze powiedziec, ze wydaje mi sie to dosc dziwne...komu moglo sie tak... Paweł Gdzie wesele w Sopocie??? (1) Znacie jakiś fajny lokal w Sopocie lub Jelitkowie na wesele na jakieś 50-60... NiuniaB
Gdzie i za ile?? (1) Zaznaczam, że interesują mnie tylko lokale w Gdyni ew. Sopot, więc czy ktoś... Goran Wedding Planer (2) Profesjonalna organizacja ślubów-wesel. Jeżeli masz problemy i nie masz... Karolinka MERCEDES DO ŚLUBU (11) zawiozę do ślubu mercedesem ''okularnikiem'' ciemnogranatowym z klimatyzacją... grzegorzxy oczepiny (5) Znacie jakieś oryginalne zabawy i konkursy na oczepiny? :) Dzieki za wszelkie... groszek wieczor panieński (2) poszukuje fajnych pomysłów na zorganizowanie wieczoru panieńskiego w... pati FRYZJER WANTED! (4) Szukam dobrego fryzjera, który dobrze dobierze fryzurę ślubną i nie zedrze za... cat fotograf (6) Czy ktoś mógłby mi doradzić jakiegoś dobrego fotografa na ślub (i może jakiś... Agi autko do slubu (5) pomozcie raz jeszce, szukam jakiegos autka retro, moze fajnego skrtzydlaka z... pardo Ile??? (4) W waszej opinii ile należy dać w kopercie (licząc na 1 osobę) jeśli jest się... Goran srebrny mlyn, opinie (5) witam, poprosze o opinie na temat ...wesele w srebrnym mlynie, ceny,... pardo Kwiaciarna (5) pls poleccie dobra kwiaciarnie. Z gory dziekuje Miłka (do slubu pozostal juz... miłka podziękowanie dla rodziców (3) Szukam jakiegoś fajnego podziękowania dla rodziców. To znaczy nie chodzi mi o... KarolinaS pomoge (4) Mój ślub odbył się 16 sierpnia tego roku, ochłonełam już po wszystkim i teraz... Kasik dwor oliwski, (8) czy ktokolwiek wie o weselach w dworze oliwskim, ceny, wrazenia, niechciane... pardo TAWERNA GRECKA,prosze o opinie (6) W pazdzierniku bede miala slub- własnie w Tawernie Greckiej - uprzejmie... Ala wiązanka ślubna - help! (4) Mam ogromny problem! Za 2 tygodnie ślub, a ja mam problem z wyborem wiązanki... Deaninga nauki w kosciele (5) a ile wlasciwie trwaja nauiki w kosciele przed slubem? pytam, bo nie bede... pardo