obiad dla dj? (15) Czy dj-owi zamawia się też obiad bo nie mam pojęcia może ktoś z was coś poradzi! kura co wybrac (7) Ludziska! narodzilo sie pytanie co wybrac na weselna potancowke??!?? Kapele?... monijhgiok wesele w Holiday Inn... (1) witam, czy moze wiecie cos na temat wesel w Holideju...cena w sumie ok, ale... pardo
Jaka wodka (4) Mamy do wyboru 2 rodzaje wodki Soplica badz Bolls. Ktora uwazacie za lepsza?... karoli zaproszenia slubne (3) czesc, macie juz zaproszenia slubne - ja juz mam!!! jeden klopot z glowy ;)... monijhgiok transport gosci (6) Poszukuje nie drogiego przewoznika. Autokar, kolporacja taxi... do przewozu... Ala Gdzie kupić wódke?? (5) Poradzcie gdzie kupić najlepiej wódke?? czy w jakiejs hurtowni i w... Fiwa pierścionek zaręczynowy! (8) Na której ręce nosi się pierścionek zaręczynowy? Myślałam że na serdecznym... nowonarodzonanarzeczona LOKAL NA IPREZE WESELNA JAKI SZCZERZE POLECAM OBERŻA POD LIPAMI W ŁEGOWIE. (3) zACZNE OD JEDZENIA WYBRALISMY MENI ZA 140 ZL, NIE JEST TO NAJTANIEJ SA OWSZEM... CARINKA OŚRODEK NOVITA W GDYNI (1) Pilnie poszukuję kontaktu do ośrodka Novita w Gdyni. Jeśli jest to możliwe to... GOSIK Zaścianek w Chwaszczynie? (6) Jakie macie opinie na temat wesel organizowanych w Zaścianku w Chwaszczynie?... a. Zaproszenia (2) znalazłam super zaproszenia na stronie www.4m.pl za rok chyba skorzystam :)) Nikita ZAWIODLAM SIE !!! (6) Jestem czestym gosciem tego forum i zawsze uwazalam ze to fajna sprawa i mili... wb potrzebna osoba do makijażu (6) Poszukuję osoby, która wykona makijaż ślubny u mnie w domu. Miałam już próbę... Daga elegancko zawiozę WAS do ślubu (1) Zawiozę do ślubu najszczęśliwszą PARĘ MŁODĄ ! Mam samochód marki Honda... Piotrek LUDZIE CZY TU NIKOGO NIE MA? (3) czekam juz trzy godziny i nic ludzie czy tu nikt nie wchodzi ja wiem ze ladna... wb ZAŚPIEWAM NA TWOIM ŚLUBIE (4) Jestem wokalistką , absolwentką gdańskiej Akademii Muzycznej (sopran... agnes Muzyka na poprawiny (2) Mam taki moze banalny problem ale w rodzinie jest kilka zdan na ten temat... carinka sokikos (1) "Niebieska piosenka" często się pojawia jako podkład do pierwszego tańca, co to? Fiwa Ofiara za ślub (200-800zł)!? (6) Tak się zastanawiam od czego zależą i na jakiej podstawie są ustalane ofiary... Henryk_O