WIDEOFILMOWANIE, DVD, CYFROWO (2) Polecam swoje usługi. Cyfrowa kamera, 13-letnie doświadczenie, nagrywanie... Filmart zespól na wesele (8) Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś ma jakieś informacje na temat zespołu... KarolinaS uczesanie ślubne (1) Czy mozecie polecić fryzjera z dojazdem do domu? Kogoś kto ma wyczucie i... joannano
ZAŚPIEWAM NA ŚLUBIE (1) Jestem wokalistką, absolwentką Akademii Muzycznej i stworzę oprawę muzyczną... agnes Buty w Trójmieście ? (3) Czy ktos widział buty na płaskim obcasie takim do 3 cm i w miare ładne?... viola Samochod do wesela (3) Szukam samochodu wraz z kierowca najchetniej samochod zabytkowy badz jakas... Rafal PAWEŁKU I JOLU .. DAVINCI (4) Jeśli jeszcze zagladasz no to forum to w najbliższą sobotę, tj. 28 06 2003 w... wiola wesele w Irenie (1) Czy ktoś miał wesele w pensjonacie Irena w Sopocie?Po pierwsze jak... Michasia Foto promocja we wrześniu (3) do wszystkich biorących ślub we wrześniu !!! Jesli zamowisz sesję zdjęciową... GosiaP Suknie Cymbeline w Trójmieście (11) Mam pytanie , czy orientujecie sie gdzie w trojmiescie mozna znalezc suknie... KAsiek Ogrody (3) Slub zamierzam wziasc dopiero w czerwcu przyszlego roku. Moim marzeniem jest... Aniaaa Zakup sukni ślubnej (3) Przed miesiącem udałam sie do salonu Beauty w Gdansku. Chcialam poogladac i... Ania1 podziękowania dla rodziców (4) Witam szukam ładnych , krótkich podziękowań dla rodziców od młodej pary... Tomasz Tylko nie szyjcie u Sofii Larso (7) Ja dałam sie nabrać i zamówiłam sukienkę ślubną u p. Agnieszki (pracownia... Zuzia ten czy nie ten? (2) Mam trochę nietypowe pytanko do obecnych już mężatek. Skąd wiedziałyście że... Falka Wystrój sali. (3) Witam wszystkich, mam takie pytanie - co sądzicie o wystroju sali w kolorze... Laura Sala na 90 osób w 3mieście (5) Witam, szukamy w 3mieście dobrej sali (np. hotel, restauracja) na przyjęcie... Waldek ślub cywilny w Trojmiescie (3) Pomozcie mi znalezc ladne miejsce na slub cywilny w Trojmiescie. Chcialam w... KAsiek Tawerna Grecka Lukullus (4) Mam pytanie- czy ktoś z Was organizował wesele w Tawernie Greckiej w... AniA druhny (3) Cześć czy wiecie skąd można wziążć sukienki dla druhny,może ktoś ma... megi