dj (5) Adam Kaźmierczak 602-659-083 Powiedz, że jesteś od Karola Starzaka :) Cena... Mała Misia Nauka tańca (3) Cześć!! Mam pytanko dot. nauki tańca..... (wiem że ten wątek był, już nie... Aniapa Kilka informacji. (3) Wczoraj się dowiedziałam, ze w Blue City w Warszawie będzie otwierana galeria... tulla
suknia poprawiny (37) moze powklejamy tu swoje suknie lub kreacje na poprawiny , jakie juz... monia. jak przymocowac kwiatki sztuczne do włosów? (13) Kupiłam małe sztuczne różyczki na gałązkach. Chciałąbym je przyczepić w jakiś... MadziaK julka_79 zajrzyj tu i odpisz, zanim sie załamię :( (7) ja apropo's tego pana Brtke, czy jak mu tam kiedy wam powiedział, że nie... beata81 która obrączka z brylantem??? (32) Hej dziewczyny, zamarzylam sobie, ze bede miec obraczke z diamentem z zoltego... Gaja B. naklejki (8) Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić naklejki w kształcie obrączek... kajka26 NINE WEST (9) może kogoś zainspirują te przepiękne buty;)... Rina dekoracja sali i stołów - pomozcie (38) chcialabym sama ustroic sale ale nie wiem gdzie mozna kupic przerozne oddoby... Hania W końcu mam.... (6) HEJ!! Dziewczynki, mój tata dzs w koncu wyplywa co dla mnie oznacza... majls MAM MALY PROBLEMIK POMOCY!! (14) CZESC DZIEWCZYNY JESTEM SZCZESLIWA I ZALAMANA PONIEWAZ WLASNIE SIE... KASIA... kosmetyki BanDi (21) Dziewczyny, czy używałyście kosmetyków tej firmy??Dobre??pozdr anulkam makijaż u pani A.I .... (3) Mam nadzieję, że pani wizażystka Irzycka nie będzie się gniewać, że... saharka bolerko koronkowe (13) Dziewczyny, kupiłam suknie Marrie de Paris model Damas i teraz szukam czegoś... madzia i bartek suknia dolores (3) Znalazlam taka suknię na Allegro rozmiar 34-36... madzia i bartek Gratulacje (1) Hej Majls, Moje gratulacje.Jakby coś służę pomocą i radą:) Pozdrowienia. Gala Ola77 poduszeczki na obraczki (38) witam Was dziewczyny mam prośbe czy wiecie gdzie można kupić ładne... gosiaczek2006 akcyza na butelki (21) Dziewczyny pomózcie po raz kolejny. gdzie moge dostać w gadńsku akcyże na... pmagdalena krótka sukienka (56) co myslicie o krótkiej sukience na slub tzn. takiej za kolano w stylu lat... gogna