SZUKAM MISZKANIA W WARSZAWIE! (5) Diewczyny czy moze macie znajomych i mozliwosc zapytania o wynajecie... pola28 do Dori (4) Wskoczyłam na wątek o rozpuszczonych loczkach i gdy zobaczyłam Twoją fryzurę... Malinka82 do Dori (2) Dori, 1) wyslalam do ciebie maila z prośbą, 2)skąd wziąć taki spreparowany... Asiunia
podziekowania (3) Gdzie w Gdyni od ręki można kupić podziękowania dla rodziców w kształcie... aniaslawek besen (14) troche z innej beczki,ale moze która zna i moze polecic dobry basen w gdańsku... monia. deszcz (9) dziewczyny.. ;( jestem załamana...dzisiaj pada i jutro też ma padać..i... Lamia Pochwalę się:)) (28) Pochwalę się :) Kupiłam dziś buty slubne:)) Mam tylko nadzieję,że będą... Sasza karczma w Kczewie (20) Witam. Czy ktoś z Was się orientuje czy w Karczmie w Kczewie sa noclegi? Albo... olja Irka,i co... (1) ...z suknia?dopiero odczytalam w watku o piosenkach jak odpisalas.czemu... pola28 Pozwolenie na ślub (14) Dziewczyny co jest potrzebne oprócz metryki urodzenia i aktu chrztu?? Kropka3103 Stres w dniu slubu! (44) Hej! Macie pomysly jak zminimalizowac stres w dniu slubu? olafsson kto ma klej do kamykow svarowskiego? (11) czytalam kiedys w watku za jakas kobitka z forum ku[ila klej do kamykow... dziób orchidea (17) planujemy wesele na lipiec 2007 i szukamy odpowiedniej sali na 100 osób.... zienka kiedy zdjęcia? (23) Dziewczyny pomóżcie. kiedy jechac robić zdjęcia. pmagdalena głupie cizie (11) Ja niestety nie jestem frustratem tylko jak czytam wasze chore komentarze to... lucyfer do żoneczki. Ub. (3) Witaj Ulo!! ponownie zapytam o Lival;-) pisałaś o pożywieniu, że było bez... BASRED Ostoja Łowców Salin (34) Zastanawiam się nad organizacja wesela w Salinie. Czy macie może jakieś... Walentynka 02.09.2006 Katedra Oliwska (2) mam pytanko, kto z Was bierze ślub 02/09/2006 w Katedrze bardzo proszę o... @gnieszka podpisywanie papierow po czy przed msza (10) Hej hej. Wczoraj mialam byc okazje na slubie w kosciele na Czarnej, w ktorym... MadziaK Pałac Opatów - aż ślub cywilny :) (2) Ja też biorę ślub cywilny.. i nie "tylko" ale "aż" ...... uważam że decyzja o... marlena85