przytyc to dopiero sztuka!!! (9) Witajcie! W wielu watkach przewijaja sie wypowiedzi i "zlote rady" jak... Soltera do beaty81 (2) niom beatko bylam wczoraj na naukach w pruszczu na szopena oprocz nas byly... dziób jak wklejać zdjęcia do komentarzy? (3) Witajcie. Jestem tu nowaxi mam pytanie jak tu mozna wklejac fotki w... marysia33
telefon do białebuty (2) Dziewczyny pisałyście że mozna pojechac do firmy która sprzedaje buty na... Haniastaa GARNITUR!!!GDZIE? (37) wiem ze byl juz ten watek ale my szukamy brazowego ale dzis odwiedzilismy... pola28 gołębie na ślub (8) Czy ktoś wie gdzie można wynająć gołębie na ślub. Widziałem na ślubie jak... mariobis szyś czy kupić - oto jest pytanie?? (6) Znowu zaśmieciłam nie ten wątek. Oto nowy. Dziewczyny, widzę, że większość z... Małgoś25 Jak podziękować chrzestnym na weselu? (2) Zastanawiam się jak dziękujecie rodzicom chrzestnym na weselu? Nie myślę tu o... Annie Mam księgę weselną (8) Właśnie dziś przysłali mi zakupioną księgę weselną. Wygląda tak... Anna1 GDZIE KUPIE TANIO SWIECE? (4) SZUKAM JAKIEJS HURTOWNI LUB TANIEGO SKLEPU GDZIE SA SWIECE.GRUBE,KREMOWE NA... pola28 Czegos mi brak (6) Wlasnie wrocilismy od ksiedza po spisaniu protokolu. Zapowiedzi beda... Agutka do anias (8) Cześć Agata! Rzadko tu już zaglądam ale Wiza dała mi znać że ktoś mnie szuka... anias Pytanie odnośnie protokołu (7) Dziewczynki, czy do spisania protokołu trzeba mieć wszystkie papiery... Rina Gdzie ją znaleźć??? (12) Dziewczyny potrzebuje pomocy. Gdzie w Trójmiescie mozna przymierzyć podobny... Ewita13 makijaż ślubny (15) potrzebuje porad i Waszych opinii.Rewelacyjny makijaż- czy to możliwe za nie... papilotka ktokolwiek widzial (4) czesc Orientujecie się czy kupie gdzies kolorowy tiul, jesli tak to jaka... adri antykoncepcja (67) mam taką sytuację biorę od 8 lat pigółki antykoncepcyjne niegdy nie myslałam... beata81 idealne miejsce na wesele... (15) Czy jest wlasnie takie miejsce??? O ktorym ciezko znalezc jakies "ale"...... asienka PARANOJA PRZEDSLUBNA! (10) SWIERDZILAM ZE JEST TAKICH PAR WICEJ:)TZN CZY WY TEZ MACIE TAKIE BURZE Z... pola28 dekoracja stołow (23) powiedzcie jak dekorujecie stoły???Będziecie mieli dekoratora do zrobienia... Beatinka