Lamia-kiedy ślub??? (2) Dziewczyny a czy Lamia dzisiaj nie ma slubu???? Ewita13 Ceny welonów?? (26) Poszukuje welonu dwu lub trzywarstwowego cięty z koła, tzw. mgiełka, z tiulu... Kropka3103 agora2305 !!! (12) bylam dzis w 'marieccie" i wpadły mi w oko 2 suknie: 1.agora23 05 z jednym... ziula
melisa (2) hehe działa jak sobie wmówię ;) ostatnio jak wróciłam po makijażu próbnym, to... unplushak Odstajacy brzuszek (28) Mam mały problem Jak juz niektóre z was wiedza samam szyje sobie suknie i... pmagdalena ZLE DOPASOWANA SUKNIA! (9) potrzebuje pilnie krawcowej co poprawi mi suknie.dzis przyslali mi z... pola28 SPRZEDAM SUKNIE OD AGNES (10) DZIEWCZYNKI MAM DO SPRZEDANIA SUKNIE KTORA KUPILAM NA ALLEGRO.SUKNIA JEST... pola28 Zamiast bukietu;) (9) http://img406.imageshack.us/img406/7983/154zq.jpg Rina Atelierdiagonal - suknia ślubna (3) Witam. Własnie przeglądąłm sobie suknie ślubne na allegro i znałazłam jedną... olja to nie jest moja wymarzona sukienka (32) Mam taki kłopocik..... Kiedy w listopadzie zeszłego roku, zarezerwowaliśmy... Malinka82 lista ślubujących forumowiczów'2006 (21 kwietnia) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 duzy balon z balonikami-ktora miala?? (3) dziewczyny ktroa miala takiego duzego balona z balonikami w srodku?jak... dziób SUKNIA Athena firmy Jola Moda (18) Chciałam zapytać czy któraś z Was ma tą suknię:... Malaga-M zaproszenia na ślub (10) Gdzie w Trójmieście zamawiałyscie zaproszenia na slub i ile kosztują ? Jakaś... Milla Ślub odwołany! Wszystko skończone! (29) To koniec! Karolinka 29 Tekst przysiegi malzenskiej (7) Czy macie moze tekst przysiegi malzenskiej? Czy moglabym prosic na maila?... Karolka* wszystko zaczyna sie układac (6) dziewczyny ale sie ciesze zaczyna nam sie powoli ukladac. Mielismy miec... pmagdalena Niesamowita Delsa" model 1728 do sprzedania na Allegro (3) Własnie zauważyłam ta oferte. Więc kopiuje opis, foto i namiary - może komus... Dori Farage Galaxy kupię (4) Witam serdecznie poszukuję sukni firmy Farage mdel galaxy 4000 kolor biały... nika-l Re: paznokcie akrylowe czy żelowe (14) wydaje mi się że za 20 zł są juz dosyć fajne, gdzies takie widziałam, też się... anikia