Pałac Opatów - aż ślub cywilny :) (2) Ja też biorę ślub cywilny.. i nie "tylko" ale "aż" ...... uważam że decyzja o... marlena85 nie wiem co robic (13) Pomózcie prszę. Kocham mojecgo nazyczonego ale jed\go eodzina mnie nie... pmagdalena Kto ma kolorowe gumaki (1) bo Lady niejaka poszukuje;) kijeksamobijek
garnitur dla panny mlodej (13) Poprosze o jakies fajne stronki gdzie moge znalesc garnitur dla mnie, juz... asiulka1976 kosmetyki (4) Na własny ślub napewno będę się malować sama. Wypróbowałam już fluid Vichy... justyś do UB!!!:) (5) Hej Ula jak juz ochloniesz po slubno - weselnych szalenstwach, to napisz,... joanka makijaż u mmegi ;) (14) Witajcie dziewczyny ;) pisze i wklejam zdjęcie tak ja obiecałam..Mmegi to... Lamia JUBILER w Chwaszczynie (16) zna ktoś ? Pomarańczka TO JUŻ JUTRO :) (41) Normalnie jutro będą żoną ;) chyba się starzeje ;) w końcu ŻONA to już... UB kwiaciarnia EWA- opinie (1) witajcie mam pytanie czy ktos zamiawia lub ju zamawial w kwiaciarni ewa... Hania ile dajecie pieniedzy.. (19) na kosciol,czy jak to nazwac?i kiedy?czy w kopercie? pola28 villa eva - prosze o szczere opinie!!!! (11) witajcie moj brat chce zrobic wesle w restauracji villa eva ale nie znamy... Hania Czy któraś z Was natrafiła... (5) ... w trakcie wizyt w salonach albo na stronach salonów na sunkię ślubną ze... anetka_p Fryzjerka (6) Czy mozecie polecic jakas dobra fryzjerke, lub zaklad fryzjerski z Gdanska?... Karolka* nie mam świadkowej :((( (14) :(( tak sobie mysle....wszystko jakos sie ulozy, wsio zorganizujemy...moj mis... Pilusia cosmobella (3) dziewczyny w którym salonie w Trójmieście mają suknie firmy... ziula próbny u mmegi :-) (28) mialam próbny makijaz.nic dodac nic ujac poprostu swietnie-moja mama... dziób bizuteria (1) witam wszystkich poszukuję ładnych i w miare skromnych kolczyków do białej... gosiaczek2006 smutasy moje- "NIKT mnie nie kocha:(((" (5) bez kitu jakiegos doła zalapalam ..pisalam ze nie mam swiadkowej.... i tak... Pilusia LUCYFER to do ciebie!!!!! (1) probonuje zeby wszystkie "LUCYFERY" mogly sie w tym kacie nad soba i innymi... 2812julia