samochód na ślub (25) Poszukuję samochodu z kierowcą do wynajęcia na 05.08.2006, ślub i wesele... Asia_102 zespół na wesele (1) jesli szukacie zespołu na wesele to polecam blue heaven namiar tel.606450920... ania 1111 dziewczyny, zamiast maskotek poproście o słodycze, zabawki, gry, farbki (4) witam wszystkie Forumki, z maskotakmi jest kłopot, sa dostarczane w ilościach... pasadena
Cena wiązanek, załamałam się!! (33) Wczoraj wstąpiłam po drodze do kwiaciarni zapytałam czy zrobi mi pani 2... beata81 suknie ślubne (11) Czy mozecie mi polecic jakies salony sukien slubnych????? Najlepiej w Gdansku beatrycze7 Kwiaty na slub w czerwcu (9) Kochane kobitki :-) jakie kwiaty sa najlepsze na wiazanke slubna w czerwcu,... kasiab sandałki czy pełne buty????????? (11) Poweidzcie czy wypada Pannie Młodej mieć sandałki na weselu, czy moszą to być... katarzynka bardzo szukam zdjec sukien (5) Sukni z salonu Marietta, ktora panie nazywaja Brzoskwinką (tak mi napisala na... MadziaK Krawiec dla Pana Młodego (2) Czy możecie polecić nam jakiegoś dobrego krawca który uszyłby garnitur dla... Pumka Podziękowania dla rodziców. (13) Jak planujecie zorganizować podziękowania dla rodziców. Czy tylko... madi sniadanie dla gosci (2) Teraz jednym z problemow organizacyjnych jest u mnie sniadanie dla gosci...... MadziaK fryzury (4) czy ktoś ma może adresy stron gdzie można przejrzeć galerię różnych fryzur?... andzia1 skad ta wredność (10) Ostatnio coraz częsciej obserwuje, że osoby na weselniku stały się wyjątkowe... yplocka Parafia Św. Trójcy Gdynia (12) Czy ktoś może ślubował w Parafii Św. Trójcy w Gdyni Dąbrowie? Rina czerwiec 2006r. (101) kto ślubuje w czerwcu 2006r? Andzia sukienki z Trójmiasta (27) Dziewczyny!!! Potrzebuje pomocy. Czy mozecie mi powiedzieć, ćzy te sukienki... Ewita13 Poszukiwana wizażystka i fryzjerka (1) Dziewczyny, szukam dobrą wizażystkę która zrobi mi ladny i trwaly makijaz i... izka25 Gdzie robić włosy??? (10) Dziewuszki!!!!! Gdzie fajnie czeszą???? Ewita13 lista ślubujacych forumowiczek 2006 (24.01) (1) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kosciół św.... agusia1 Licencja z własnej parafii (12) Pomóżcie! Nie chcemy brać ślubu we włanej parafii. Chcemy podejść jutro do... Pumka