Podróż poślubna (1) Podzielcie się swoimi planami: kiedy sie wybieracie ? od razu po slubie?... mika Kozi Gród (8) poproszę o adres i opinie anka1508 Zakopane? (9) witam! poszukujemy jakiegos przytulnego i niedrogiego pensjonatu (czy czegos... unplushak
Kolor sukni (8) Dziewczyny, moze to głupie pytanie, ale czym się różnią te kolory: - ecru -... Moniqa [OT] Dziewczyny litosci!!! SLOWNIK (15) Dziewczyny, mnie naprawde oczy bolą jak czasem czytam. Moze cos dopiszecie.... MadziaK Teneryfa (13) Planuję podróż poślubną na Teneryfę , poszukuję wszelkich info na temat tej... Figa To co dziewczyny, kiedy idziemy na kawkę? (32) Co powiecie na spotkanko? może tym razem więcej z nas dotrze na miejsce? beata81 cos innego (20) a ja mam takie pytanie do was dziewczyny chyba tego watku jeszcze nie było co... ewaipiotr ANDREX - Wideofilmowanie (2) Czy ktoś korzystał z usług pana Andrzeja z ANDREX-u. Co dostajecie w cenie... madi Koscioły (36) Moze zrobimy liste kościołów w których bieżemy śluby. Jak kto może to niech... Ola24 Co to za suknia??? (7) Hej Czy któraś z Wam może mi pomóc i powiedzieć jakiej firmy jest ta... Kropka3103 a jakie kwiaty w sierpniu?? (1) no właśnie.. czytając wątek odnośnie niezapominajek i moich ukochanych... Myszka1 Wesele poza Trójmiastem (2) No właśnie, mam doła, bo części gości ,,nie pasi" wesele poza Trójmiastem,... Mimii fotograf-oferta (4) Oferuję bezpłatne zrobienie zdjęć na ślubie lub w plenerze, w zamian za... vanhelsia strona internetowa salonu Agnes (2) czy ktoś zna? Anusia*** Suknie firmy Herve model emma (3) Hey, wie moze ktos gdzie w trojmiescie mozna kupic ta suknie i czy jest... sweety Polecam Baze Harcerska "Morenka" (1) Dla wszystkich, którzy na poprawiny pragną zaprosić wiekszą ilość osób... Ania_ 3 wrzesnia dzien naszego slubu i wesela...ju za nami:) (12) Witajcie, Poniewaz juz w srode wylatujemy z Warszawy na Krete na 2... daggis konwalie/ niezapominajki (10) Bierzemy ślub pod koniec maja. Nie pamiętam dokładnie jak to jest z tymi... Illatanka szycie szukni (1) Dostałam namiary na babeczkę z Pruszcza Gdańskiego ( Marzena Pylak ) która... AgaBerni