dekoracje kościoła (22) czy ktoś wie gdzie można wypożyczyć, albo kupić w miare tanie kokardy do... MAgi7878 Kosciół Św. Jana-zimno?? (6) Dziewczyny!!!! Czy to prawda że w św. Janie jest strasznie zimno??? Bo my... Ewita13 Jak nie welon to co? (9) Nie będę miała welonu, co więc będą łapały panny na oczepinach ?? FIfrak
św. Bernard (5) powiedzcie mi dziewczyny czy ciężko z zaklepaniem terminu w tym kościele?? bo... rozalindka Jak się nazywa ten model sukni (21) http://www.suknieagnes.pl/kolekcje/kol1-1-3.htm, na dużym po lewej. Rina a zaczelo sie tak... :)) (25) hej dziewczyny a moze opowiemy sobei i przypomnimy jak to wszytsko jednak sie... ewaipiotr a nasze mamy??? (8) właśnie w czym wasze mamusie będą na ślubie?chcemy z moją wybrać się na małe... oliwka125 Videofilmowanie (7) Słyszał może ktoś o jakiś kursach videofilmowania? Tomekk slub w czerwcu 17 (4) Witam-mam nieskomplikowane pytanko: kto bierze ślubik 17 czerwca i czy mozna... iro Dekoracje w Katedrze Oliwskiej (7) Jak wygląda "procedura" ustrajania Katedry Oliwskiej ? Czy pozwalaja samemu... alice13 orkiestra czy dj ???????????????? (13) Jak myślicie kto jest lepszy na wesele orkiestra czy dj? Na weselu będzie... katarzynka lokal na wesele (3) Dziewczyny pomóżcie!!! Szukam lokalu na wesele imoże mogłybyście coś polecić.... magnolia Fotki makijaży Ela Skoczeń (2) Kochani Obiecałam tydzien temu na forum zaprezentować parę moich makijaży,... Elżbieta Skoczeń ŚLUB U FRANCISZKANÓW W GDYNI (12) Czy ktoś miał może tam ślub. darusia swiadkowie (3) może być dwóch facetów??? sylvia Pytanie (5) Witam!! Mam male pytanie w jaki sposob mozna umiescic zdjecia na forum... Elżbieta Skoczeń Wesele w "Palowej" (2) Hej, Planuje organizację wesela w restauracji Palowa. Macie może jakieś... karolina_80 Jak sie poznaliscie (2) Ja poznalam mojego narzeczonego w Londynie- siedem lat temu. Prawie od razu... basik lista ślubujacych forumowiczek 2006 (21.01) (4) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kosciół św.... agusia1 opryszczka slub w przyszla sobote (12) Dziewczyny czy znacie jakis sprawdzony sposob na pozbycie sie opryszki.Dzis... Viktoria