tak sie zastanawiam... (14) ...I nie wiem czy ten temat był kiedyś poruszany... Chodzi o DJ lub orkiestrę... Ssylwia puścić wodze fantazji....:) (9) Dziewczyny,a gdybyście tak miały wyobrazic sobie ślub i wesele waszych... aniania 19.01 lista ślubujących forumowiczów '2006 (6) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: KWIECIEŃ’2006 KASIA & ŁUKASZ... agusia1
18.01.2006 - lista ślubujacych forumowiczów (17) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: KWIECIEŃ’2006 KASIA & ŁUKASZ... agusia1 Czy Ktoś słyszał o zespole Mega-Ton? (11) Hej, jeśli ktoś coś słyszął o tym zespole z Wejherowa prosze o szczere... Grzesio i Jola kolor przewodni.... (5) jak to jest.... slyszalam ze jak planuje kwiatki w kolorze herbacianym (do... Soltera_24 Ogólnie.... (2) Gdzie chodzicie na nauki?jak wygląda pierwsza spowiedz i te nauki?bo mnie to... sylvia Pomyłka (1) kto hajta sie ,ale 10.VI.2006 na cZarnej we Wrzeszczu???:):):):) sylvia na cZarnej! (1) Kto hajta sie 10.IV na czarnej we Wrzesczu?? sylvia Czy ktoś korzystał z filmowców elbląskich (1) Strona www.info.elblag.pl W dziale Niezbędnik - zakładka : organizacja imprez Wiesiek 09.06.06 (6) czy ktos w tym dniu slubuje? prosze o info gdzie my w Gdyni :) pozrawiam ewaipiotr stylistka E.Skoczeń (33) Czy ktoś korzystał z usług stylistki Elżbiety Skoczeń? mario 16.10 lista ślubujacych Forumowiczów 2005 i 2006 (5) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2005: LUTY’2005 Milena 19 luty... agusia1 menu (6) Dziewczyny czy któraś z was posiada menu z Chaty Myśliwskiej "Pod Sokołem",... mika podziękowania dla rodziców (7) hey, powiedzcie mi jak podziękowanie dla rodziców powinno wygląda, w ktorym... stokrotka !!!!!!!!Kupię suknię Farage!!!!!!! (17) Kupię suknie Farage (model jak na zdjęciu- o ile uda mi sie wkleic) chyba... Modern_Lady juz po :) - spostrzezenia i rady :) (18) Witam serdecznie juz jako mezatka! Jeszcze powoli odsypiamy wesele (bardzo... smakjapka Fryzury? Jakie u Was? U mnie taka (82) http://www.morilee.com//images/dresses/3841/img0.jpg tylko, że kalia zamiast... mila29 Co się dzieje... (7) ...z wątkami z zeszłego roku? Było tam tyle fajnych informacji, które... rara Dj Adrian (1) Czy któreś z was słyszało o Dj A. Bednarku?? Ma bardzo bogaty repertuar,... volwik