Jedzenie (2) Witam, mam malutką proźbe, mam mieć wesele na Oleńce i chciałbym się... Łukasz _1 garnitur czy smoking? (15) czy wiecie gdzie można wypożyczyć garnitur, smoking, czy jakiś inny frak na... jara kiedy dać/ wysłać zaproszenia ? (5) Dziewczyny ile czasu przed slubem powinno sie rozdać zaproszenia? I czy... Illatanka
Czesanie (2) Witajcie Na stałe przebywam w warszawie, ślub bierzemy w czerwcu w Gdynia a... korni Bazylika Mariacka (5) Chcąc nie chcąc, zostałam zmuszona do zmiany planów związanych z lokalizacją... aurelka Makijaż (2) Wklejam stronkę z makijażami, może znajdziecie jakieś inspiracje dla siebie :-) pomocna_dłoń eustomka? (14) jak znalezc? Czy doradzi? Czy pomoże? yplocka zastępstwo (2) Czy spotkaliście się z czymś takim, że w umowach podpisywanych z... __mi__ suknia sabrina (9) czy ktoś może ma zdjęcie tej sukni? andzia1 prezenter Piotr Krumin (7) pana Piotra i byliśmy bardzo zadowoleni PROFESJONALISTA mnóstwo konkursów do... sysunia1310 suknie ISABEL (4) hej wszytskim! (juz sie odzywyczailam pisac "dziewczyny" bo ostatnio... Lenka-81 19.01 lista ślubujących forumowiczów '2006 (1) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: KWIECIEŃ’2006 OLEŃKA&WIKTOR 11.03... agusia1 Żeby nogi "nie odpadły" (9) Drogie forumowiczki Mam problem, otóż na codzień chodzę w obuwiu sportowym na... Kropka3103 Dj-e (32) Witam wszystkich, Mam nadzieje ze moj watek nie bedzie skasowany gdyz w 100%... Monisia kolejny problem (11) Dziewczyny, my planujemy ślub na 23 września Mam pytanie czy można już... kasiad Nowa, szukam sukni (16) Hej, jestem nowa na forum i troche jeszcze zagubiona. Podpowiedzcie mi... kasiab PROPOZYCJE SUKIEN ŚLUBNYCH (211) Bardzo podobaja mi sie nietypowe suknie slubne (oczywiscie z fasonu), bo... aggna Jaki kościół-POMOCY!!!! (10) Dziewczyny ratujcie!!!! Wczoraj pojechaliśmy z moim pieknym do Matemblewa i... Ewita13 prezenter Piotr Krumin (1) POLECAM grał na moim weselu z wielu którzy byli u mnie wybraliśmy z mężem panaPi sysunia1310 29.04.2006 Św. Mikołaj w Gdańsku (8) Witajcie,czy ktoś z Was tego dnia bierze ślub w tym kościele. Zastanawiam się... Lamia