ślub w 2007 (8) Właśnie się zaręczyliśmy i planujemy ślub w 2007 choć dokładniej daty jeszcze... Amelka554 nowa (24) Witam wszystkich serdecznie, Jestem tu nowa zarejstrowaną osobą i troszkę się... kasiad Makijaż (4) Witam Ślub mam 30 września ale szukam kogość kto robi fantastyczny makijaż... Moniowa
"OLEŃKA"w Tuchomiu - opinie (3) szukam lokalu na wesele, czy "OLEŃKA" jest odpowiednim miejscem? Łukasz _1 śliczny kościół (52) Dla mnie najśliczniejszy w Trójmieście jest kościół św. Bernarda w Sopocie -... sonia ku przestrodze;) (3) z przymruzeniem oka:) zobaczcie sobie jakie mogą byc dlugie pazury hehe... MadziaK help=>pyt o nazwe kosciola!! (6) help=>pyt o nazwe kosciola!! chodzi mi o ten kosciol z takimi pieknymi... amsta Kościół Sw Bernarda na ul Abrahama (7) Ktoś wie w jakich godz otwarte jest biuro parafialne, badz zna nr tel? pipi grudzień 2006 (5) Jestem tu nowa, planujemy ślub na grudzień 2006. Czy ktoś wtedy ślubuje? Anusia727 Zawiadomienia (8) czy któraś z was może ma jakiś przykładowy tekst na zawiadomienia?? z góry... UB Jestem po makijażu próbnym...beee (74) Wczoraj miałam makijaż próbny....i szlak mnie trafił po tym co ze mną... Anulka Potrzebny sparwdzony DJ na 9.IX (12) Potrzebuję sprawdzonego DJ'a... chodzi mi o to, że nie wystarczy zapodać... Asiek Zespol muzyczny na 24.06.2006 (1) Hej, mam wesele 24 czerwca, mozecie mi polecic jakas dobra grupe muzyczna... kasiab Hotel Neptun w Juracie (1) Witam Was :-) prosze o jakies informacje o Hotelu Neptun, czy ktos z Was mial... kasiab szukam dobrego dj (15) Mam wesele w lipcu 2006 i szukam dobrego dj. No i niezbyt drogiego. bj Katedra Oliwska 02/09/2006 (4) Poszukuję osób, które ślubują w katedrze na godz wczesniejsze niz 17.00 - w... alice13 poszukuję dobry zespół lub dj-a (23) witam, poszukuję dobry zespół muzyczny lub dj-a na wesele na czerwiec 2006,... IWA DJa sprawdzonego potrzebuje!!! (15) Ratunku!!! miałam na miary na naprawde fajnego DJa (byłam juz na prowadzonych... handzia czy ktoś coś wie???? (9) Czy ktoś coś wie na temat dj'ów: Piotr Krumin, Adam Kaźmierczak, Marek... aniuś vicopisano - suknia Margarett (13) Czy któraś z Was brała ślub w sukience firmy Margarett, model vicopisano??? Illatanka