hotel Bartan /Nadmorski?? (3) :))ech :)) a moze ktos ma cos wiecej do powiedzenia na temat hotelu Bartan... amsta Więcej o Nadmorskim i Holiday inn, proszę? (8) Witam Was proszę o więcej .... o Nadmorskim w Gdyni oraz Holiday inn w... Barbara Muzyka, ale szczerze!! (5) Witam!! Jestem Anka i jestem przyszłą żonką :D Przejrzałam chyba wszystkie... Kiwianna
RODIZIO w Gdyni (10) Czy ktoś kto miał wesele w Rodizio może opisać swoje wrażenia? Głównie chodzi... myszesza Rzemieślnik (1) Czy wiecie może jak wygląda tam sprawa z weselami, jaka obsługa, jedzonko... Aguś Hotel Hanza:)) (8) :) mam wielka prosbe- czy ktos byl na weselu w hotelu Hanza ??jakie... amsta KTO ŚLUBUJE 24.06.06 W NSPJ W GDYNI? (4) Ciekawa jestem, czy jest ktoś taki, kto slubuje 24 czerwca 2006r. w Kościele... agnieszka06 Hurtownia z art. do dekoracji (1) czy ktoś zna może jakąś hurtownie, w której można dostać art. do dekoracji... monia24 Gdzie kupić ładny paier do zaproszen??? (14) Hejka, czy orientuje sie ktos gdzie mozna kupic ładny papier w rozsądnych... Modern_Lady tiul na welon w kolorze ecrie (2) Dziewczyny, gdzie moge kupic tiul na welon ale w kolorze ecrie????? Bylam juz... Danuska Kiedy zdjęcia? (23) Czy są na forum osoby które robią zdjęcia (typu plener) w inny dzień niz... alice 13 spotkania forumowiczek i forumowiczow ;) (9) Czesc wszystkim! jestem na forum juz od pewnego czasu (chyba od poczatku... swonko 27.08-zdjęcia (102) Witam, przyszedł i na mnie czas, wklejam zdjęcia o ile się uda:-). Trudno... actina łańcuch z balonów (8) witam!1 Czy ktos z Was wie, w jaki spsób robi sie łańcuch z balonów,... majls Sala do wynajęcia z własną kucharką (14) Niektórzy z Was - np. Paulina i Krzysztof wyjajmuja salę z własna kucharką.... Illatanka moja opinia o salonach slubnych (21) Po kilku odwiedzinach w salonach moge wam przedstawic swoje wrazenia.... Danuska zespól na 24 czerwca (1) witam wszystkich, ślubuje 24 czerwca i poszukuje pilnie dobrej orkiestry i... Patti Proszę o opinie (5) Witam! Prosiłabym o wasze opinie na temat kilku lokali- Tequilla w Rumi,... gonia organizowanie wesela (9) Witam, Niedawno się zaręczyłam z moim chłopakiem i wyznaczyliśmy przybliżony... wiktoria19 zmeczenie na weselu (10) dziewczyny mam taka obawe ogolnie nie jestem osoba ktora baluje cala noc za... ewaipiotr