kupię dlugi, biały welon-mgiełka (1) czy ktoś ma do sprzedania długi biały welon(mgiełka), taki do kostek... oliwka27 zespol 'Czterolistna Koniczyna' (6) czy ktos z Was byl moze na weselu na ktorym gral ten zespol? Bede wdzieczna... livia cymbeline (13) Gdzie w Polsce mozna kupić suknie Cymbeline? W trójmieście chyba nie, w... nale
Makijaż u Wizy!!!! (41) Witam! Zauwazyłam, że wszyscy na forum zachwalaja Wize. Jezeli macie fotki z... żółwik kosmetyczka (6) Poszukuję kosmetyczki, vizażystki na makijaż ślubny.Najlepiej z Gdyni z... guga obraczki w sklepie kruk (14) czy ktos kupowal obraczki w kruku??? Jesli sie tam kupi, to daja prezent -... danuska agacz (1) doszlo????? dusia Fotki z 1.10 (55) Próbuję wkleić zdjęcia, może się uda :-) Ptysia fotograf-kiedy? (13) czesc.ile wczesniej zaczac szukac fotografa? mysia82 Restauracja "Orchidea" (2) Czy ma ktoś namiary na nią? Justynka biała czy ecrie? (19) witam Wszystkich! właśnie jestem na etapie wybierania sukni, byłam niemal we... oliwka27 do agusiaka (18) Napisz jak udało się twoje wesele w Kłosowie. Ja też mam tam wesele w... 100DORKA Cristal - wesele w Cristalu (3) Czy ktoś mial wesele w Cristalu we Wrzeszczu? Ja mam w czerwcu 2006.... KB weekendowe kursy przedmałżeńskie (5) Pilnie potrzebuję informacji na temat weekendowych kursów przedmałżeńskich... Makama obrączki??? (3) Czy ktoś z Was zna jakiegoś jubilera, ktory zrobi obraczki na zamowinie,... Modern_Lady NASZ ŚLUB 15.10.2005 (24) Zanim wkleję kilka zdjęć z dnia naszego ślubu, chcielibyśmy bardzo bardzo... GOSIAISYLWEK krótki welon (4) witam ja juz niestety mam to za soba :( moze bylo troche stresu i szumu ale... lulka Organizacja wesela we własnym zakresie. (43) Czy Któraś z forumowiczek podejmue sie organizować wesele we własnym zakresie... Mirabelka EVRA (6) Dziewczyny czy któraś z Was używa platerków i może mi poradzić czy mogę... nina_k CZY KTOŚ POSIADA "MENU WESELNE" ZAŚCIANKA (3) Pani z Zaścianka obiecała przesłać mi menu weselne....no i sobie tak czekam i... darusia