praca (3) co byś wybrał: pracę ciekawą, zgodną z zainteresowaniami ale w beznadziejnym... wika Restauracja Primaviera (10) W Gdańsku koło Kościoła Mariackiego jest restauracja / Pizzeria Primaviera... Aga81 Kwiaciarnia w ETC. (6) Zamierzam zamówić wiązankę i dekoracje w kwiaciarni mieszczącej się w ETC,... tulla
Kurcze, to się wkurzyłam. (7) Na sąsiednim Forum Towarzyskim jakaś laska zrobiła ogłoszenie_zaproszenie że... gwisia suknia PRONOVIAS - model Tamarit (18) czy ktos mial taka sukienke na sobie?? Jakies opinie? a moze ktos ma do... Soltera wesele bez alkoholu (14) a co sadzicie o weselu bez alkoholu mar makijaż próbny (71) Dziewczynki miałam wczoraj próbny makijaż u Wizy i ......... jestem... meja dj czy orkiestra??? (20) Mamy wesele 09.09.2006r. w MAGNACIE a slub w Kosciele Sw. Bernarda u ks.... habibi29 Slub w Niedzwiadku (7) Hej. Czy ktos moze bawil sie w Niedzwiadku na Wdzydzach? Prosze o opinie,... melania hotel Gołuń??? (12) halo, a ktos może zna hotel Gołuń na Wdzydzach, lub coś o nim słyszał???... Modern_Lady KAMERZYSTA POSZUKIWANY!!! (2) Czy ktos z Was ma namiary na pana Tomasza Gwizdale z Gdanska???? habibi29 forum młodych mężatek (2) Proszę o info o adres do forum młodych mężatek ;) dzięki Anulka targi ślubne (8) Słuchajcie, czy znacie jakieś targi ślubne, które odbędą się jescze w... Lamia fryzjer&makeup (17) Planuje za jakis czas przeprowadzic sie do Trójmiasta wiec będę nowa:) bez... woomann30 SPECJALNIE DLA OLEŃKI I WIKTORKA:) (3) MOJE KOCHANE ROBACZKI NIECH WSZYSCY WIEDZĄ ŻE JA SIĘ CIESZĘ RAZEM Z WAMI........ czubol:))) sala na ok 120 osób (61) Poszukuję sali na ok 120osób, znacie jakieś fajne miejsce w Trójmieście?... Madziula ślub w urodziny (6) Czy spotkaliście się z tym, że ktoś brał ślub w dniu własnych urodzin. Jestem... ciekawy obrączki TYTANOWE (25) Pragniemy zakupic tytanowo - złote obrączki, czy wiecie, gdzie je moge... majls Nowa Suknia FARAGE (11) Sprzedam pilnie nową suknię z salonu Farage, rozm.36/38, jasna ecru,... Asiaa jaki ginekolog na chelmie? (12) podpowiedzcie mi mieszkanki chelma, ktorego ginekologa wybrac z tej... edena