do emi81 (24) cześć Emi! co słychać po miesiącu małżeństwa?! jak się udały zdjęcia w... BeataB13 alkohol (22) gdzie kupic tani alkohol ile kosztuje kilogram ciacha i tortu w Sowie? yplocka MORENGO - KNIAŹ w Rumii (5) Dziewczyny strzerzcie się tego lokalu!!! Kierownicza totalnie nie... majls
kiedy samochodzik?? (5) Witam! Mam pytanko dotyczące samochodu? Czy jeżeli wypożyczacie samochody to... żabcia mamy problem z naukami:-( pomóżcie! (7) Dziewczyny,jak to jest z naukami.Wg mnie i jak kiedys was pytalam nauki mozna... slonko suknia model "PAOLA" - szukam (5) Czy ktoś ma do odsprzedania suknie model "PAOLA" rozmiar 36-38? Czekam pilnie... aniaslawek Restauracja "Pasadena" w Wejherowie (4) na ile osób jest ta restauracja, i jaka cena za osobę chodzi o wesele Mycha dworek magnat (3) szukam informacji na temat dworku "Magnat" graża salon w Tczewie (4) czy któraś z Was wypożyczała tam suknie, podobno mają tam niższe ceny i duży... skorupka zdecydowane już na kwiatki? (34) hej :-) jako stara mężatka postanowiłąm trochę tu znowu namieszać.... ciekawe... Witch CO SĄDZICIE O MAŁEJ SALI W OLEŃCE??? (9) Chciałabym poznać Wasze opinie na temat tej małej sali (na dole) w Oleńce.... darusia pożyczka (15) Chcę wziąć ślub latem. Narzeczony ma trochę oszczędności, ja nie, a rodzice... kariena Do Admina tego forum... (5) http://forum.trojmiasto.pl/search.php?f=11&search=Film+ze+zdj%EA%E6+&globalse... FotografSlubny Ale wpadka...!!!! (9) http://www.joe-ks.com/MultiMedia/BeautifulBride.htm Ivo potrzebny ginekolog (4) Potrzebuje pomocy.Jestem w ciąży , a mój obecny ginekolog jest... a-arct ciasto na wesele (1) jaki jest koszt od osoby mniejwiecej za ciasto plus tort.nie wiem czy ma... mysia82 DYSKRYMINACJA FACETOW !!!!! :-( (16) "KRZYK ROZPACZY" zauwazylem ze w wiekszosci (bo wszystkich nie czytam), jesli... macmar Ostrzegam !!! (4) Witam wszystkich. Informuje, że znowu na forum pojawiły się osoby które... Kamilka.. OCZYSZCZANIE TWARZY (4) DZIEWCZYNY, WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ;)))...ALE NIE BYŁAM NIGDY NA TAKIM ZABIEGU. NA... anulka sprzedam bielusieńką mieniacą się w świetle suknię (1) sprzedam piękną sukienkę romiar 38 na 170 wzrost. Bardzo oryginalna z różowym... Anula