dom kultury w na Przymorzu czy hotel pielęgniarek na Zaspie (8) Prosze o wszelkie opinie na temat domu kultury na Przymorzu tego nad... sara Ogrodowe przyjęcie weselne (6) Czy w okolicach trójmiasta w sezonie letnim można zorganizować ślub i wesele... Miłka jak to z Wami było ... sukienka i bukiet (16) słuchajcie Młode Panny :) mozecie mi powiedziec jak to z Wami było, czy... Kropka
fryzjer Stylista ul.Św.Ducha w Gdańsku (9) Czy ktoś może korzystał z usług tego salonu? anulka przyjęcie w plenerze (14) witam czy któraś z was organizowała takie przyjecie albo była na tego typu... chinka ślub w prezbiterium-Mikołaj (6) Potrzebna mi pomoc techniczna w tej kwestii. Bardzo podoba mi się... aurelka Do Soltery! (3) Czesc! Zauwazylam ze jestes teraz na forum. Jak tam twoje przygotowania?... Karolka msza dla rozwodki? (9) Dziewczyny potrzebuje porady: 25 grudnia biore slub. Cywilny, bo jestem... kaja szukam dobrej krawcowej szyjacej suknie slubne! (14) czy ktos zna dobra krawcowa szyjaca suknie slubna z okolic pomorza?jesli tak... marcia okazja suknia ślubna!!! (3) Sprzedam suknię ślubną śnieżnobiałą rozm 36/38. Suknia jest dwuczęściowa.... dl restauracja LIDO (9) no własnie , jak w temacie , co sadzicie na temat tego lokalu?? Kropka spostrzeżenia (1) Szanowni Administratorzy. Proponuję odwiedzić kilka profesjonalnie... 4pm Zespół na WESELE (87) Właśnie podpisałam umowę z najlepszym zespołem w 3mieście.Polowałam na nich... nefretete23 suknie za połowę ceny (18) Hejka , jak w temacie , czy ktoś jest bliżej zorientowany w którym to salonie... Gabrysia wklejajcie zdjecia swoich sukni :) (52) a to moja ;) z najnowszej kolekcji demetrios, bedzie w Polsce w... Nes jakim nazwiskiem się podpisać na ślubie kościelnym?? (9) Mam takie pytanie,jesli slub cywilny jest przed slubem koscielnym i urzednik... slonko śliczna bielusieńka suknia ślubna tanio (4) Mam piękną suknię ślubną dwu częściową na całości piękne mieniące się w... Anula Sound City Band - prosba (4) witam Czy ktos moze mi wyslac numer telefonu do tego zespolu Sound City... danuska orkiestra z perkusją (2) Szukamy sprawdzonej orkiestry z "żywą" perkusją. Jeśli ktoś zna namiary na... joana Do zdoba (16) Witam mam nadzieję że nie zaczniesz mnie obrazać ale musze wyrazic swoja... pmagdalena