Piekny film ze slubu i wesela (5) Witam.Mam do Was wszystkich prosbe.Szukamy tanieko i dobrego kamerzysty zeby... grzegorz jola Polecam-Fotograf,Oprawa muzyczna,Zaproszenia etc... (18) Witam. Miesiąc temu miałam ślub. Organizacja zajeła mi 4 tygodnie, bo 4... go_roma sprzedam bielusieńką mieniacą się w świetle suknię (1) sprzedam piękną sukienkę romiar 38 na 170 wzrost. Bardzo oryginalna z różowym... Anula
suknia Agnes (9) Nie wiem czy to powinno pojawić się w tym dziale, ale.... Mam do sprzedania... Alize kurs tańca (12) Czy znacie może, najlepiej gdzieś w gdańsku, jakis klub, w którym odbywają... Modern_Lady ZBIERAM INFORMACJE NA TEMAT MURATU (2) cZY KTOŚ COŚ WIE NA TEN TEMAT?????????????????? darusia migdały? (7) hej! czytałam gdzieś na forum o podziękowaniach dla gości w formie woreczków... unplushak LINK DO STRONY (3) Czy ktoś zna adres strony producena la sposa... Wielkie dzięki EG super suknia za nieduże pieniądze (24) Hej dziewczynki, jak juz szczesliwe 2 m-ce po ślubie :) było super i w razie... anias Dekoracja sali - balony z helem (1) Cześć dziewczyny! Może któraś z Was wie gdzie można można zamówić dekorację z... AgaBerni Jak jest w MURACIE (4) Czy ktoś może wie coś na temat hotelu MURAT w Redzie. Byłam tam wczoraj i... darusia czardasz (7) Czy ktos z Was był na weselu w restauracji czardasz? Jak tam jest? jakie... anulala co sądzicie o dj....... (7) Czy może ktoś napisać opinię o dj roberciea z Redy? Prosimy o opinię osoby,... aniaslawek Restauracja Gdynia lub Sopot? (4) Czy moze mi ktos polecic jakas restauracje na wesele w Gdyni lub Sopocie?... Damo sprzedam suknię ślubną (10) Sprzedam białą suknię ślubną - gorset i spódnicę. Suknię kupiłam w tym roku... su lista dj (3) Mam tylko jedno pytanko.Skoro robicie listę najlepszych zespołów, czemu nie... szybki lopez FRYZJER NA 25 GRUDNIA 2005 (4) DZIEWCZYNY POMÓŻCIE !! 25 GRUDNIA TAK SZYBKO SIĘ ZBLIŻA A JA CIĄGLE NIE MAM... nina_k Jaki perfum?? (30) Jaki perfum na ten wyjatkowy dzień dla Panny młodej i Pana młodego? Macie... żółwik Nauki w Pruszczu (6) Hej! Wie ktoż może kiedy i gdzie odbywają sie nauki w Pruszczu Gdańskim? Anula1 striptiz męski w Trójmieście? (11) hej dziewczyny, czy orientujecie się, czy gdzieś w Trójmieście można... ostasia