kupię sukienkę (2) Kupię suknię ślubną dwuczęściową (gorset i spódnica) w kolorze ecru, albo... joana ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... (3) czy ktoś z was kochani widział, słyszał lub bawił się przy zespole (pod... marysia lokal na poprawiny (4) Szukam lokalu na poprawiny. Ma to być normalna impreza dla znajomych. Tylko... justyś
gdzie uszyć suknie ślubną (18) Czesc Dziewczyny! Mam pytanie, może któras z Was wie gdzie ładnie i niedrogo... AgaBerni muzyczka z plytek... (38) czy ktos mial na swoim weselu muzyczke z plytek i moglby udostepnic?? chodzi... Soltera_23 Pan Tadeusz?? (3) Czy ktoś ma może namiary na Pana Tadeusza w Chwaszczynie??? Nigdzie nie mogę... darusia POMOCY!!! (3) mieszkamy na Chełmie,szuakmy kosciolka w ktorym szybko i przyjemnie zrobimy... grzegorz jola LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2005: (5) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2005: LUTY’2005 Milena 19 luty... gwisia czy nauki i poradnictwo można odbyć w dowolnym kościele? (9) Pytanie jak wyżej a jelsi tak to w jakim kosciele najblizszej zaspy mozna... slonko zespol HAKER??? (6) czy Ktos z Was slyszal, badz byl na weselu (badz jakiejs innej uroczystosci)... Kropka Ślub bierze się raz, a małżeństwo buduje całe życie (5) Co Wy o tym myslicie? Moze nie warto wypompowywac wszystkich sił w zwiazku z... filozofka ;) aerobik (17) W związku z tym, że czasu trochę do slubu zostało...przydałoby się zrzucić... anulka Szukam zabaw na oczepiny (6) Szukam zabaw na oczepiny,poniewaz moi goscie bardzo lubia sie pobawic i... moniap czy któraś forumka pochodzi z Małopolski? (1) poszukuje kogos kto mieszka Trojmiescie lub okolicy a slubowal bedzie w... anusia Podziekowania (4) Heja! Jestem tutaj nowa ;) to mój pierwszy dzionek na tym forum;) Nasz ślub... Kozia Pomocy! (1) Wiem że to nie jest związane z tematem ślubnym, ale tyle razy forumki... Aguszka Forum dla młodych żon, zapraszamy (2) http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32837 Czerwcowa nauki przedmałżeńskie Gdynia (6) Drogie forumowiczki gdzie w Gdyni odbywają się nauki przemałżeńskie,... katibrown Zespół Musica p. Marian Wrycza- czy ktoś zna??? (2) Witam, czy ktoś zna zespół pana Mariana Wryczy- Musica??? Jeśli tak, to... Modern_Lady czy znajde na forum kogos z tczewa ??? (1) witam czy znajde tu na forum kogos z tczewa?? prosze o wpisy pozdrowionka... moniam