DJ poszukiwany!! (11) Teraz tak już na serio :D szukamy dobrego dj'a i właśnie z rozpaczą szukam... Myszka1 LISTA ZESPOŁÓW NA WESELE (6) Witam wszystkich forumowiczów. Pozwoliłam sobie sporządzic listę zespołow, o... Kinga ślub w Mikołaju.. (38) Hej!!!czy ktoś miał ŚLUB W MIKOŁAJU?? Wybraliśmy ten kościół na nastepy... Anulka
ślubna bielizna? (7) na rozweselenie dla przyszłych mężatek :-) od Witch ;) z czerwca tego roku... Witch szycie sukni? (18) Hej mam takie pytanko do dziewczyn. Czy suknie szyjecie czy kupujecie w... żabcia gdzie kupić welon??? (5) Gdzie jest największy wybór welonów? W salonach, które odwiedziłam mają kilka... aurelka Poradnia przedmałżeńska (1) Czy ktoś wie gdzie możną tę "przyjemność załatwić"szybko?i gdzie można się... aleksad Szukam dobrego kamerzystę!!!!!! (24) Proszę o namiary na dobrego kamerzystę ślub mamy 30 czerwca 2006!!!! betiblue1 Ile zdjęć? (20) Jest sobie w Gdańsku firma robiąca ślubne reportaże i plenery. Reklamuje się... bradko Kielno;restauracja "Gosia" (6) czy macie jakies informacje na ten temat?ktos byl, ktos robil? istatnio... sarenka24 Sposób wklejania zdjęć !!! (28) Forumki wiem, że spawia problem wklejanie zdjęć na forum tak więc pozwoliłam... Kawa jak znaleźć kompromis ;( (7) Mam kłopot z pogodzeniem mojego narzeczonego z moją mamą ;( On zapiera się,... Nes gratisy (5) Powiedzcie dziewczyny jak to jest. Nasłuchałam się opowieści koleżanek, że... aurelka dj (4) Witam. W grudniu biorę ślub i będę miała wesele w hotelu "Szydłowski". Czy... miruna Jak brzmi tytul tej piosenki?? (9) Czy ktos zna ta piosenke?? Zaczyna sie od slow:Słowa lecą mniej więcej tak:... aaggaa Kto zna tą piosenke?? (19) Ludziska czy znacie tą piosenke, która zazwyczaj leci na weselach ,,A kto sie... żółwik DOBRY SALON FRYZJERSKI (5) DZIEWCZYNY, CZY MOŻECIE MI POLECIĆ DOBRY SALONIK???DZIĘKI!!!!;) anulka Kozi grod (7) czesc Miał ktos moze wesele w Kozim Grodzie?? prosiłabym o informacje na... kiave czy ktos ma "niebieska piosenke" i "come away with me"? (25) bardzo bym prosila zeby podeslac mi "come away with me" (Norah Jones) i... swonko Kwiatuszki (20) witam babeczki, marzy mi sie bukiet z konwalii i frezji , troszke zielonego i... Mila