YES Barber shop

Barber Fryzjerzy

Gdynia, Jana i Jerzego Przebendowskich 26A

Doskonały salon!! (1) kameralnie usytuowany, z dala od zgiełku. Przytulny wystrój pozwala poczuć... GRASZKA zawsze fajnie (1) Zawsze wracam na strzyżenie moich niesfornych cienkich kręconych włosów na... libia Długie poszukiwania zakończone sukcesem (1) Rzeczywiście, trudno jest odnaleźć Salon Cesarski. Ale nie poddawajcie się,... sarna
POLECAM.SUPER SALON,SUPER FRYZJER. (1) Z uslug salonu CESARSKI skorzystalam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.... Kasia POLECAM (1) Jetem stałą klientką od 8 lat. Zawsze wychodzę zadowolona. Cechy wyróżniające... kalina Z czystym sercem polecam :-) (1) Fajne miejsce + profesjonalne strzyżenie :-) Polecam! H. Miejsce warte odwiedzin :) (1) Kazdy, komu marza sie piekne, zdrowe i zadbane wlosy powinien tam zagladnac i... Lucky Świetne miejsce (1) Najlepszy fryzjer jaki odwiedziłam. Generalnie bardzo nie lubiłam chodzić do... Małgorzata G. Izka - opinia (1) Zadowolenie na 100%. Pan zadał mi pytania, wysłuchał i zdziałał cuda. Do... Izka zdecydowanie polecam (1) Po wizycie w salonie, strzygł włosy p.Kamil pierwszy raz w życiu mam "ład" na... kasia absolutnie polecam (1) bardzo precyzyjne i modne obcięcie, dobrze dobrany kolor, świetna obsługa... Kam Wracam... (1) ..bo zawsze z niedowierzaniem patrzę jak Kamil zręcznie obraca nozyczki wokół... Aga bardzo sympatycznie (1) Salon, w którym można się odprężyć i mile spędzić czas i nie wyjść ze łzami w... Dorota Dziekuje. Dobrze, sprawnie, profesjonalnie, bez oczekiwania i pospiechu. Brawo. Najsensowniej, posrod innych top-salonow, w (1) Dziekuje. Dobrze, sprawnie, profesjonalnie, bez oczekiwania i pospiechu.... D.Parys L. - opinia (1) POLECAM KINGE dobrała mi piękny kolor i doradzila idealnie. L. monia - opinia (1) super bylam pierwszy raz ale bardzo zadowolona.inaczej niz w normalnym... monia Yes Velaves (1) Czy butic w hotelu Velaves był własnością tego samego właściciela? Słyszałam... zaga76 Polecam !!! (2) Zainteresowanie klientem i jego oczekiwaniami, niewątpliwy talent w... K.Kozłowska jestem bardzo zadowolona (1) pierwszy raz udało Mi się trafic do tak dobrego fryzjera moje zniszczone... martyna PROFESJONALIZM (5) Z Salonem "Cesarski" pierwszy raz zetknełam się na targach ślubnych .... Iza B