Rozczarowana (3) Witam dzisiaj na przestanku Zaroślak w stronę dworca głównego o godzinie... Pani Przewoźnik porażka (1) Wielokrotne spóźnianie, ograbianie z cennego czasu, prymitywni kontrolerzy,... Barbara Zatłoczone tramwaje (2) Na trasie Skrajna-->Dworzec PKS w godzinach porannych tj. 7:00-8:00 są tak... Wkurzona pasażerka
Spóźnienia (1) Jestem bardzo zawiedziona ciągłym spoznieniami autobusu 210.W godzinach... Pasazerka Stare tramwaje nr 8 (1) Mam pytanie dlaczego na trasie Stogi - Jelitkowo jeżdżą same stare tramwaje?... Goha Opryskliwy buc (2) Linia: 205 nr służbowy kierowcy 1002 Autobus zawalony po meczu z Juventusem.... Michał Kierowca (1) Kierowca o numerze sluzbowym 5201 prowadzacy autobus 168 w kierunku dworca... Pasazerka Wzorowa postawa (1) Motorniczy numer służbowy: 3091. Wielka pochwała! Czeka aż wszyscy wsiada... Pasażer Pruszcz Gdański linia 207 (3) Dzisiaj była miała miejsce, nie miła sytuacja związaną z kierowcą o numerze... Pasażer 207 Przystanek Focha (2) kto wyslil ten przystanek to zagraza bezpieczeństwu w ruchu ladowym i ludziom... kierowca Kalina - opinia (1) Właśnie podróżuje linia 207 w kierunku Gdańska. Nie wiem co ma na celu... Kalina Podziękowanie (1) Dziękujemy Kierowcy nr 6225 z autobusu linii 149, który w dniu 20.05.2015 r.... zadowolone pasażerki DRAMAT!!!!!!!!!!!!! (6) Od 4 lat korzystam z usług ZTM, było źle ale teraz to co się dzieje, to... Malwina WIFI mamy XXI wiek czemu w autobusach nie ma ?! (1) Dramat, było euro jeździło kilka zniknęły. "Gdańsk WIFI" to porażka... pk_ms Tramwaj widmo (1) W rozkładzie jazdy ztm gdansk widnieje tramwaj lini 3 który ma wyjazd planowy... wiola Problemy techniczne :-) (1) Jak ja to lubie dzisiaj 20.04.2015, wracałem a przynajmniej chciałem wracać z... user_138623388624 Dziękuję (1) Chciałabym podziękować motorniczemu który z szyderczym uśmiechem rozmawiając... Anna Kompletny brak kultury (3) Niestety z przykrością muszę się również podzielić swoim przykrym... Marek W. co za baba ! (4) Nie wierzylam po prostu dzis rano na jaka babe trafilam w tramwju lini numer... nika Wariat nie kierowca (3) Wlasnie wrocilam z wycieczki na matarnie . W obie strony jechalam 122 nr... Pasażerka