Wsciekla - opinia (2) Kierowca autobusu 115 o nr 6369, kolejny raz spoznil sie dzis o 7 min.... Wsciekla chamstwo kierowcy (2) Kierowca autobusu 174 otomin-gdansk pomimo prosb nie wpuscil dwoch dziewczyn... pasażer 174 tramwaj nr 2 w gdansku (2) Jezdze tramwajami od 3 ponad lat do pracy linia nr 2 nie pamietam juz kiedy... kinia
nie rozumiem oO (1) Chciałabym sie spytać co mam robić bo dziś miałam nieprzyjemną i dziwną... zdziwiona nr.służbowy 3039 (1) Pan motorniczy tramwaju nr.2 z pętli Świętokrzyska,palił w kabinie,co... aga skarga (6) Brak profesjonalizmu ze strony ZTM! na rozkładzie widnieje godzina przyjazdu... Niezadowolona podróżniczka kierowca autobusu nr 232 (1) Nigdy nie wyświetla swojego numeru czemu się nie dziwię, bo ten stary dziad... Piotr R. Autobusy (1) Gotują pasażerów w T3 i T8 tak podkręcone ogrzewanie mają, że jak drzwi... Darek Bilet miesięczny (4) Witam jakiś czas temu była możliwość kupienia biletu na dana ilość... Łukasz Sobotnia noc 9 XI (1) Jeszcze z autobusu chciała bym serdecznie podziękować całemu zespołowi... Domkisz 210 (1) Autobus spóźnia się już 18 min! Jak człowiek ma zdążyć do pracy? Oczywiście... niezadowolona linia 117 Sopot masakra (1) SKANDAL , jechałamdzisiaj do pracy rano 117 i kierowca bez kultury zwrócił mi... Danka Notoryczne spóźnienie linii 143 (1) Linia 143 o godzinie 6.04 w kierunku Oliwa PKP codziennie się spóźnia. Może... Tomasz Zły rozkład (1) Po raz drugi w tym tygodniu (mamy WTOREK) autobus linii 199, który na... wkurzona SKARGA (1) witam Was drodzy pasażerowie, dzisiaj mnie nasze kochane ZTM zażenowało.... Chan hmm.. (1) 12.09.14,piątek rano,pierwszy autobus 127 z ul.zacnej jest o 5:07 a raczej... marek Dziękuję kierowcy autobusu 131 (2) Dziś o godz 9.34 kierowca autobusu lini 131 koło Urzędu Marszałkowskiego był... aaa Ostrzegam przed motorniczym nr 3309 (12) Chciałabym ostrzec wszystkich pasażerów przed motorniczy nr 3309 , wozi... Ania Komunikacja zastępcza..Masakra (5) Witam, planuję napisać skargę do ZTM Gdańsk w związku z tym co się dzieje na... marta klimatyzacja w pojazdach (3) Na swojej stronie ZTM afiszuje się i chwali, że na dworzu upały, a pojazdy są... kostek29